Trezor Wallet

Trezor hardware wallet

Trezor is een zeer goed beveiligde hardware wallet waarop je behalve bitcoins, ook verschillende altcoins zoals Ethereum, Dash, Lightcoin en Zcash op kan slaan. Op Hardware Walletdeze hardware wallet kan je verschillende reguliere bitcoin wallets installeren, waaronder bekende namen als Mycelium en Multibit HD.

De volgende onderwerpen komen op deze pagina aan bod:

De producent van Trezor
Veiligheidsfuncties van de Trezor wallet
Betaalmogelijkheden en bezorging
Vergelijk hardware wallets en bestel direct

De producent van Trezor

Trezor wordt geproduceerd door ‘Satoshilabs’, een bedrijf dat in Praag gevestigd is en zich bezighoud met het ontwikkelen en verbeteren van functies om Bitcoins te mijnen, versturen en op te slaan. Satoshilabs is opgericht door 3 personen in 2013 en is sindsdien flink uitgebreid.

Bestel Trezor Wallet

Veiligheidsfuncties van de Trezor wallet

Trezor walletDe trezor is een van de meest veilige hardware wallets met verschillende veiligheidsfuncties. Bijgeleverd bij de Trezor krijg je een kaartje waarop je de ‘recovery seed’ kan schrijven, hiermee kan je bij verlies of diefstal je saldo terughalen in een nieuwe wallet. Je kan ook de ‘Cryptosteel’ bestellen. Dit is een onvernietigbaar roestvrijstaal plaatje met je recovery seeds erop. Dit zorgt ervoor dat je seeds langer zichtbaar blijven en dat ze zelfs een brand doorstaan.

Ook kan je een pincode invoeren om toegang tot je wallet te krijgen. Op het display waar de pincode ingevoerd dient te worden wisselen de cijfers elke keer, waardoor jouw pincode moeilijker te stelen is. Na elke mislukte poging om de pincode in te voeren neemt de tijd waarna je het weer kan proberen toe, zodat het onmogelijk is om hem te raden. Boven op de pincode kan je indien gewenst een encrypted wachtwoord gebruiken.

Het is verder mogelijk een app op je online computer te installeren, die verbonden is met de ‘public key’ van jouw wallet, waardoor je zonder in je Trezor in te loggen je transacties kan bekijken, maar geen transacties uit kan voeren. Hierdoor hoef je minder vaak in te loggen. In het algemeen is het moment van inloggen het grootste risico, wanneer hackers je wachtwoord proberen stelen, is dat het moment.

Betaalmogelijkheden en bezorging

De Trezor hardware wallet kost 89 EUR, dit bedrag kan betaald worden met bitcoin of creditcard. Wanneer je geen bitcoins bezit, wat niet voor de hand ligt als je een hardware wallet wil kopen, kan je geld wisselen voor bitcoins bij een exchange.

Je kan zelf kiezen voor standaard of express bezorging. Standaard bezorging duurt een stuk langer en de status van de bezorging is minder goed te tracken. Uiteraard is de standaard optie wel een stuk goedkoper. De bezorg kosten komen nog bovenop de kosten van de Trezor.

Bestel Trezor Wallet

Vergelijk de beste hardware wallets

 

Lees ook:

Goede redenen om een hardware wallet te kopen!

Bitcoin en ander crypto geld uitgelegd.

Veiligheid is belangrijk voor je bitcoins, hier een analyse.

Ledger wallet, een simpele maar goede hardware wallet.

De veilige Keepkey wallet.

Hardware wallet voor Ethereum.

Paper wallets.

Trezor Wallet
4.8 (95.1%) 49 votes

4 gedachten over “Trezor Wallet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *