Begin Met Bitcoin

Gemakkelijk beginnen met bitcoin

Veel mensen weten niet hoe ze met bitcoin kunnen beginnen en laten het daarom maar links liggen. Dit is zonde, want het potentieel van bitcoin is gigantisch. Door de negatieve correlatie met reguliere financiële producten kan een kleine investering in bitcoin het totale pakket stabieler maken. Ook kan het gebruik van bitcoin transactiekosten uitsparen en betalingen veel sneller en gemakkelijker maken. We zullen hier vertellen hoe je zonder technische kennis gemakkelijk bitcoins kan kopen en opslaan.

Gemakkelijk en veilig

Wanneer je opzoekt hoe je bitcoins kan kopen en opslaan is er een grote hoeveelheid informatie beschikbaar. Meestal is het ingewikkeld en moet je precies begrijpen hoe bitcoin werkt. Sommigen willen gewoon bitcoins hebben, maar hebben geen interesse om de achterliggende technologie te begrijpen.

Om bitcoins te kunnen bezitten moet je een wallet hebben. Veiligheid is hier een van de belangrijkste factoren en om een wallet goed te beveiligen moet je vaak vrij ingewikkelde maatregelen nemen. Hier haken veel mensen af. Het kan echter zeer gemakkelijk en super veilig met een hardware wallet.

Een hardware wallet

Een hardware wallet kan via de USB poort aan een computer aangesloten worden en hierop is een bitcoin wallet geïnstalleerd. Doordat de informatie waarmee transacties getekend worden in een beveiligde omgeving plaatsvinden kan deze wallet niet gehackt worden. Wanneer je deze wallet in een kluis bewaard, is dit net zo veilig als cash in een kluis bewaren en kan je toch nog instant transacties verrichten.

Een hardware wallet heb je al voor 15 Euro (BESTEL HIER), maar er zijn ook duurdere exemplaren op de markt (VERGELIJK HIER). Je hoeft dus alleen een hardware wallet te bestellen en installeren (is net zo gemakkelijk als andere software installeren) en vervolgens bitcoins naar jouw adres te sturen.

Op deze manier ben je voor 15 euro in staat om op een veilige manier bitcoins te bezitten, zonder dat je technische kennis hoeft te hebben of veel tijd in onderzoek hoeft te steken. Iedereen kan een hardware wallet installeren en HIER kan je zeer gemakkelijk en direct bitcoins kopen.

Begin Met Bitcoin
5 (100%) 28 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *