bullrun 2021

Dit Is De Beste En Misschien De Laatste Kans Om Je Voor Te Bereiden Op De Bullrun Van 2021!

De Bitcoin prijs is na een flinke stijging aan het consolideren. Niemand weet of we binnenkort de 20k gaan breken of dat we eerst een afwijzing krijgen. Dat we op een iets langer termijn een enorme bullrun krijgen zoals in 2017 lijkt echter imminent. We weten namelijk zeker dat de aanvoer van nieuwe bitcoins bij de halving gehalveerd is, terwijl de adoptie in een enorme stroomversnelling is gekomen. 

Ons koersdoel is ergens tussen de 100k en 250k voor eind volgend jaar, zowel fundamenteel als technisch liggen we perfect op schema. Als de 20k eenmaal gebroken is zal de echte hype pas losbarsten en zal de 3e bubbel beginnen. Het zal zelfs in de mainstream media het gesprek van de dag zijn en normale mensen, zoals de taxi chauffeur en de kapper zullen het over ineens crypto hebben.

Een evaluatie van de bullrun van 2017 als een les voor 2021

In 2017 ging de Bitcoin prijs na het breken van de vorige ‘all time high’ maar liefst 20 keer over de kop van 1000 naar 20k dollar. Een groot aantal altcoins gingen maar liefst 100 tot 200 keer over de kop! Normale mensen waren ineens rijk en iedereen was ineens een crypto expert of een trader. 

Begin 2018 begon de Bitcoin prijs te crashen om uiteindelijk 80% aan waarde te verliezen. Sommige altcoins verloren zelfs 99% en anderen werden na delisting zelfs volledig onverhandelbaar. Velen waren binnen een jaar schatrijk geworden en een jaar later alles weer kwijt. Mensen zonder convictie verkochten rond de bodem en eindigden dus met een flink verlies.

Tijdens de extreme koerssprongen was er een enorme vraag naar Bitcoin gerelateerde goederen en diensten. Er waren wachtlijsten om een account bij een exchange aan te maken, een antwoord van de klantenservice duurde soms weken of maanden en hardware wallets waren allemaal uitverkocht. Er waren pre-sales waarbij de nog te produceren hardware wallets alvast verkocht werden. Ze werden echter maanden later pas thuisbezorgd. 

Hoe kunnen we ons voorbereiden voor de bullrun van 2021?

Als je onvoorbereid de bullrun ingaat zal de extase van de enorme winsten overschaduwd worden door angst en zal je er minder van kunnen genieten. Bovendien loop je de kans uiteindelijk met een verlies te eindigen of je bitcoins zelfs kwijt te raken als je deze volatiele periode onvoorbereid in gaat. Terugkijkend op 2017 kunnen we ons alvast op een aantal punten voorbereiden:

Zorg dat je bitcoins goed beveiligd zijn

Als eerste moeten we zorgen dat onze bitcoins de gehele bullrun veilig zijn. We moeten ze beschermen tegen diefstal en verlies op een dusdanig niveau dat we ons na een prijs stijging van 2000% nog steeds comfortabel voelen. Tijdens en na de stijging zijn de middelen namelijk waarschijnlijk heel slecht verkrijgbaar en ben je misschien te emotioneel om adequaat te handelen. Je moet je huidige digitale vermogen dus maal twintig doen en dan bepalen wat voor beveiliging daarbij past. Dit kunnen de gepaste acties zijn:

Als je nu bijvoorbeeld 500 Euro in Bitcoin hebt kan dit over een jaar wel eens 10k waard zijn. Waarschijnlijk zal je jezelf dan niet zo comfortabel meer voelen als dit op een online wallet of op een exchange staat. Het is dus verstandig vandaag alvast up te graden naar een hardware wallet. Alle hardware wallets zijn op dit moment nog nog goed verkrijgbaar, bovendien kan je nu tot wel 40% korting krijgen door de Black Friday acties. Of je nu up wil graden naar een betere hardware wallet of naar multisignature, dit is het perfecte moment om het goedkoop te doen!

Zorg dat je weet waar je in investeert

Tijdens de bullrun van 2017 waren er meerdere crashes van 30 tot 40 procent en na de bullrun viel de prijs zelfs met 80% terug. Om tijdens deze volatiele tijden niet in het dal met verlies te verkopen moet je in je investering geloven en echte convictie hebben.

Als je koopt omdat de prijs omhoog gaat of omdat anderen zeggen dat het een goede investering is ga je waarschijnlijk uiteindelijk verliezen, omdat je geen redenen ziet om vast te houden tijdens een crash.Het is dus erg belangrijk om jezelf goed te informeren.

Lees boeken zoals ‘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bescherm Jezelf Tegen Verlies Of Diefstal Van Je Backup Seed Met De Trezor Shamir HODL Pack!Verdeel De Toegang Tot Je Private Keys Super Veilig Over 5 Locaties!

Dit pakket bevat een Trezor Model T en 5 Cryptosteel Capsules. Hierdoor kan je met het Shamir's Secret Sharing Schema 5 verschillende shares van de backup seed aanmaken, waarvan er 3 nodig zijn om de private key te kunnen herstellen. Dit betekent dat je deze vuurvaste en vloed bestendige shares over 5 verschillende locaties kan verspreiden. Zelfs als de shares op twee van de vijf locaties gestolen worden of kwijtraken zal je de bitcoins niet verliezen. Dit is een super robuuste setup, waarmee de kans op verlies of diefstal van jouw bitcoins zo goed als uitgesloten is. Zolang je zelf nog over 3 van de 5 shares beschikt, beschik je nog over de private key van je bitcoins!