Cryptosteel Cassette

Home » Cryptosteel » Cryptosteel Cassette

Cryptosteel Cassette – Bewaar je backup seed veilig in een plaat van onvernietigbaar roestvrij staal

cryptosteel cassette

De Cryptosteel Cassette was de eerste cryptosteel op de markt. Dit handige product is nog steeds verkrijgbaar en zelfs erg populair.

Door de de private key of backup seed met de metalen karakters in de cryptosteel vast te leggen kan de backup van een wallet vereeuwigd worden.

Ook kan je hiermee een cold wallet maken. Deze backup zal een eeuwigheid intact blijven en is bestendig tegen externe invloeden zoals hitte, vocht en corrosie.

Een Cryptosteel Cassette kopen

cryptosteel cassette kopen

Als je van plan bent om een Cryptosteel Cassette te kopen wil je natuurlijk weten waar dit product het goedkoopste is. In de tabel hieronder kan je de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken en de cryptosteel direct bestellen.

MODEL

LEVERANCIER

BETAALWIJZE

BESTE KEUS

PRIJS

KOOP NU!

€129,-

€109,-

Niet Beschikbaar

€175,-

Niet Beschikbaar

Niet Beschikbaar

Wat is een Cryptosteel Cassette?

wat is een cryptosteel cassette

Een Cryptosteel Cassette is een roestvrijstalen plaat waarin je de backup seed of de private key van een Bitcoin wallet kan bewaren. Dit kan gedaan worden door de schroeven los te maken en de karakters in de juiste volgorde in de passingen tussen de twee stalen plaatjes te schuiven. Vervolgens kunnen de schroeven weer vastgemaakt worden. Je hebt nu een onvernietigbare backup van jouw bitcoin wallet!

Deze backup kan veilig in een kluis bewaard worden of ergens worden verstopt. Doordat hij redelijk plat is zal hij makkelijk te verstoppen zijn. Hij neemt bovendien weinig ruimte in beslag in een kluis. Als je hem wil vervoeren of nog beter wil verstoppen kan je ervoor kiezen om de nieuwe Cryptosteel Capsule nemen. Deze is namelijk nog kleiner en heeft de vorm van een koker.

Wat zijn de eigenschappen?

eigenschappen cryptosteel

Deze Cryptosteel is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal en de afmetingen zijn 160 x 120 x 10 mm. Bij het bestellen van de cryptosteel kan je aangeven wat voor een letterset je wil. Dit is afhankelijk van de vorm waarin je de private key op wil slaan. Een set voor zowel Hex, mnemonic en anykey is beschikbaar. Hiermee kan je alle BIP-39 seeds en standaard private keys vastleggen. 

Als je wil kan je tegen extra betaling nog wat op de voorkant laten graveren. Je kan kiezen voor het Bitcoin logo, maar ook zelf wat bedenken. Omdat je met deze cryptosteel jouw backup voor eeuwig in intact gaat houden, kan je er best wat extra aandacht aan besteden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bescherm Jezelf Tegen Verlies Of Diefstal Van Je Backup Seed Met De Trezor Shamir HODL Pack!Verdeel De Toegang Tot Je Private Keys Super Veilig Over 5 Locaties!

Dit pakket bevat een Trezor Model T en 5 Cryptosteel Capsules. Hierdoor kan je met het Shamir's Secret Sharing Schema 5 verschillende shares van de backup seed aanmaken, waarvan er 3 nodig zijn om de private key te kunnen herstellen. Dit betekent dat je deze vuurvaste en vloed bestendige shares over 5 verschillende locaties kan verspreiden. Zelfs als de shares op twee van de vijf locaties gestolen worden of kwijtraken zal je de bitcoins niet verliezen. Dit is een super robuuste setup, waarmee de kans op verlies of diefstal van jouw bitcoins zo goed als uitgesloten is. Zolang je zelf nog over 3 van de 5 shares beschikt, beschik je nog over de private key van je bitcoins!