BAT Hardware Wallet

Vergelijk De Beste Hardwarewallets

HARDWAREWALLET.NL
Image is not available

-Alleen de beste hardwarewallets
-De beste prijs of het nieuwste model
-Morgen in huis of extra veilig van de fabrikant

NU BESCHIKBAAR VOOR PRE-ORDER

NGrave Zero
Image is not available

-100% air-gapped met QR codes!
-Super kwaliteit en beveiligingsniveau
-Compleet met mobiele applicatie
-Geschikt voor zowel Bitcoin als altcoins
-Super gebruiksvriendelijk

De Nieuwste Trezor

TREZOR MODEL T
Image is not available

-Geschikt voor zowel Bitcoin als altcoins
-Geheel open source en transparant
-Super geschikt voor multisignature
-Spreid je backups met Shamir's Secret Sharing
-De meest ervaren hardware wallet producent

Het Oude Model Van Trezor

TREZOR ONE
Image is not available

-Zowel geschikt voor Bitcoin als voor altcoins
-Geheel open source en transparant
-Erg geschikt voor multisignature
-Super goedkoop
-De meest ervaren fabrikant

Het Nieuwste Model

COLDCARD
Image is not available

-Voor gevorderde Bitcoiners
-Volledig air-gapped
-Extreme beveiligingstechnieken
-Bitcoin-only

De Nieuwste Ledger

LEDGER NANO X
Image is not available

-De beste hardware wallet voor altcoins
-Fysiek beschermd met beveiligde chip
-Ledger App met mooie interface

Het Oude Model Van Ledger

HARDWAREWALLET.NL
Image is not available

-De beste hardware wallet voor altcoins
-Fysiek beschermd met beveiligde chip
-Ledger App met mooie interface
-Super goedkoop

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Home » Extra Info » Altcoins » BAT Hardware Wallet

Sla je Basic Attention Token (BAT) veilig op met een hardware wallet

basic attention token

Basic Attention Token oftewel BAT is een ERC-20 token dat wordt gebruikt in de Brave Browser. Deze browser is zeer gebruiksvriendelijk en optimaal voor privacy en online veiligheid. Advertenties en web trackers worden standaard geblokkeerd, dus jouw online gedrag kan niet geregistreerd een doorverkocht worden. LEES HIER MEER OVER DE BRAVE BROWSER.

Omdat het BAT token in Brave is geïntegreerd kan je als gebruiker geld verdienen als je ervoor kiest bepaalde advertenties wel te zien. Bovendien kunnen de makers van content en adverteerders nog steeds hun boterham verdienen. Het BAT token is dus een coin om een economie in de Brave Browser te creëren, waarmee de gebruiker centraal staat. Of je de BAT tokens nou in je eigen wallet of in de Brave Browser opslaat, je kan ze beveiligen met een hardware wallet.

Hoe werkt het BAT token?

hoe werkt bat

Het BAT token is ontworpen om te zorgen dat gebruikers van de Brave Browser niet bespioneerd worden om aangepaste advertenties te kunnen tonen. Bovendien kunnen de gebruikers meedelen in de advertentie opbrengsten. Waar bij normale browsers de gebruiker uitgezogen wordt, staat hij bij Brave juist centraal.

Bij reguliere browsers wordt alle online activiteit gemonitord en kan een profiel worden aangemaakt. Dit profiel wordt aan verschillende partijen doorverkocht en onder anderen gebruikt om efficiënter te kunnen adverteren. Dit gaat helaas ten koste van de gebruiker, zijn privacy wordt zwaar beschadigd. Zijn hele persoonlijke leven komt op straat te liggen. 

Met het BAT token kunnen adverteerders betalen voor aandacht van de gebruikers en advertentie ruimte van de makers van de content. De makers van de content krijgen hierdoor betaald wanneer er meer Brave gebruikende bezoekers op hun content afkomen en de gebruikers zelf kunnen meedelen in de inkomsten als ze ervoor kiezen om advertenties te kunnen zien.

Hierdoor ontstaat een micro economie waar de opbrengst van het adverteren eerlijk onder alle betrokkenen verdeeld wordt, terwijl de middelman die bovendien de privacy van de gebruikers schend ertussen uit wordt gehaald. Door BAT te gebruiken bescherm je dus je privacy, terwijl je mee kan delen in de waarde die gedeeltelijk door jou is gecreëerd!

Wat is Brave en waarom zou je het gebruiken?

brave browser

De Brave Browser is dus een browser waarmee je zowel je privacy kan beschermen als geld kan verdienen. Dit gaat niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid: Brave is namelijk net zo gebruiksvriendelijk als de bekende reguliere browsers en zelfs sneller omdat alle langzaam te laden en irritante advertenties geblokkeerd worden. Ook kan je geheel anoniem zoeken door DuckDuckGo als zoekmachine in te stellen en anoniem surfen door een anoniem tapblad over Tor te openen!

LEES HIER MEER OVER BRAVE!

DOWNLOAD HIER DE BRAVE BROWSER DIRECT!

Hardwarewallets voor Basic Attention Token

bat hardware wallet

Basic Attention Token is een ERC-20 token en kan dus opgeslagen worden op de hardwarewallets die Ethereum ondersteunen. Dit zijn de Trezor, Ledger, Bitbox en Keepkey. In de Brave Browser zit ook een BAT wallet ingebouwd en deze kan je ook met een hardware wallet beschermen. Trezor en Ledger zijn compatibel met de Brave wallet. Het ligt het meest voor de hand om je BAT in de Brave Browser op te slaan en met een Ledger of een Trezor te beschermen, dan kan je ze immers aanvullen door BAT te verdienen of in de browser gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn. 

Hoe kan je BAT verdienen?

verdien basic attention token

Je kan BAT verdienen door de Brave Browser te downloaden en de optie om advertenties te zien aan te zetten. Hier kan je instellen hoe vaak je advertenties wil zien. Hoe vaker je ze te zien krijgt hoe meer je verdient. Ook kan je jouw accounts van sociale media en eventueel jouw websites en Youtube kanaal registreren. Je kan dan BAT verdienen van bezoekers die Brave gebruiken. Als je vandaag je pagina’s registreert ontvang je ook het geld wat je aan bezoekers in het verleden al verdiend hebt. 

Waar kan je BAT kopen?

Behalve BAT verdienen kan je het ook kopen. Als je denkt dat het systeem geniaal is en verwacht dat het aantal gebruikers gaat groeien is een prijsstijging ook zeer waarschijnlijk. Hieronder kan je BAT kopen met bitcoin en als je geen bitcoin hebt kan je het bij Binance kopen met Euro’s. 

De NGrave Zero Is Nu Beschikbaar Voor Pre-orders!Bestel Vandaag En Ontvang Hem In April!

De Ngrave Zero is een nieuwe tweede generatie hardware wallet die alleen via QR codes met de online computer communiceert en dus volledig air-gapped is. Hierdoor is de beveiliging vele malen beter dan bij de eerste generatie hardwarewallets die via een USB verbinding communiceren. Bovendien is deze nieuwe hardware wallet ook nog eens veel gebruiksvriendelijker. Bestel hem nu alvast!