Dash Hardware Wallet

Home » Extra Info » Altcoins » Dash Hardware Wallet

Dash hardware wallet

dash hardware wallet

Dash is een cryptocurrency gebaseerd op blockchain technologie en is de laatste tijd zeer in trek. Het is goed mogelijk dat Dash een goede investering is. Zoals bij elke investering is beveiliging een van de belangrijkste zaken. Zorg dus dat je Dash niet gestolen kan worden. De beste manier om dit te doen is door een hardware wallet te kopen die waarop je ook Dash op kan slaan.

Wat is Dash?
Investeren in Dash
Dash hardware wallets
Koop direct een Dash hardware wallet

Wat is Dash?

Dash (Digital Cash) is een Cryptocurrency zoals Bitcoin. Dash is pas later gecreëerd en heeft andere eigenschappen dan Bitcoin. Zoals alle altcoins probeert Dash bepaalde zaken die bij Bitcoin niet perfect zijn te verbeteren, zoals privacy, scaling en transactie snelheid. Meer informatie kun je vinden op dash.org.

Investeren in Dash

Dash is een interessante technologie die veel investeerders al een mooie winst heeft opgeleverd. Bitcoin heeft een groot voordeel doordat het de ‘first mover’ is en het netwerk effect mee heeft. Bitcoin heeft al een gigantische infrastructuur opgebouwd en heeft daar veel voordeel bij in de race om de meest gebruikte cryptocurrency te blijven.

Toch is het goed mogelijk dat een bruikbare cryptocurrency als Dash naast Bitcoin groot kan worden, dus een goede investering zal blijken. Ook kan het met Bitcoin altijd verkeerd aflopen door een bug of een aanval. Dash is dan een van de grote kansmakers om Bitcoin te vervangen. Investeerders kunnen dus ook wat Dash kopen om hun bitcoins te ‘verzekeren’.

Hoe kan ik Dash kopen?

Koop Dash met bitcoin:

Dash hardware wallet

Een hardware wallet speciaal voor Dash bestaat (nog) niet, maar meerdere bitcoin hardware wallets zijn ook geschikt om veilig je Dash te bewaren. Een hardware wallet is de enige manier om Dash 100% veilig te bewaren en toch nog in staat te zijn transacties te maken. Ledger en Trezor zijn beide zeer gerespecteerd en geschikt om Dash mee op te slaan.

KOOP EEN TREZOR

KOOP EEN LEDGER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Black Friday Acties! Ontvang Nu Tot 30% Korting Bij De Aankoop Van Een Hardware Wallet!Druk Op De Knop Beneden Om Alle Acties Te Bekijken!

Deze hele week geven hardware wallet fabrikanten mooie kortingen of gratis Bitcoin weg als je een hardware wallet koopt. Vergelijk de acties en maak gebruik van de beste deal! Een perfecte gelegenheid om met veilige zelf-custody te beginnen of om je huidige setup uit te breiden!