EOS Hardware Wallet

Vergelijk De Beste Hardwarewallets

HARDWAREWALLET.NL
Image is not available

-Alleen de beste hardwarewallets
-De beste prijs of het nieuwste model
-Morgen in huis of extra veilig van de fabrikant

NU BESCHIKBAAR VOOR PRE-ORDER

NGrave Zero
Image is not available

-100% air-gapped met QR codes!
-Super kwaliteit en beveiligingsniveau
-Compleet met mobiele applicatie
-Geschikt voor zowel Bitcoin als altcoins
-Super gebruiksvriendelijk

De Nieuwste Trezor

TREZOR MODEL T
Image is not available

-Geschikt voor zowel Bitcoin als altcoins
-Geheel open source en transparant
-Super geschikt voor multisignature
-Spreid je backups met Shamir's Secret Sharing
-De meest ervaren hardware wallet producent

Het Oude Model Van Trezor

TREZOR ONE
Image is not available

-Zowel geschikt voor Bitcoin als voor altcoins
-Geheel open source en transparant
-Erg geschikt voor multisignature
-Super goedkoop
-De meest ervaren fabrikant

Het Nieuwste Model

COLDCARD
Image is not available

-Voor gevorderde Bitcoiners
-Volledig air-gapped
-Extreme beveiligingstechnieken
-Bitcoin-only

De Nieuwste Ledger

LEDGER NANO X
Image is not available

-De beste hardware wallet voor altcoins
-Fysiek beschermd met beveiligde chip
-Ledger App met mooie interface

Het Oude Model Van Ledger

HARDWAREWALLET.NL
Image is not available

-De beste hardware wallet voor altcoins
-Fysiek beschermd met beveiligde chip
-Ledger App met mooie interface
-Super goedkoop

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Home » Extra Info » Altcoins » EOS Hardware Wallet

EOS Hardware Wallet

Eos hardware wallet

EOS is een project dat net als Ethereum een platform voor slimme contracten aan het bouwen is. De ICO was booming en haalde maar liefst 250 miljoen dollar op. Dan Larrimer is de man achter EOS, die ook de cryptocurrencies Bitshares en Steem gecreëerd heeft. Net als in Steemit zullen transacties op EOS gratis en super goed op te schalen zijn.

De EOS blockchain is in Juni 2018 live gegaan, dus de tokens zijn geen ERC-20 tokens meer, maar tokens op de EOS blockchain zelf. Hardware wallets die Ethereum ondersteunen zijn dus niet meer geschikt om EOS op te slaan. Ledger heeft al ondersteuning voor main net EOS geïmplementeerd en anderen zullen waarschijnlijk volgen.

Wat is EOS?
Investeren in EOS
EOS hardware wallet
Vergelijk hardware wallets

Wat is EOS?

eos hardware wallet
EOS Hardware Wallet

EOS is een op blockchain gebaseerd smart contract platform. EOS is de eerste blockchain die horizontaal geschaald kan worden, waardoor er miljoenen gratis transacties per seconde mogelijk zijn.

EOS gebruikt Delegated Proof of Stake (DPoS) als consensus algoritme. Dit betekend dat houders van EOS tokens de zogenaamde ‘witnesses’ kiezen die nieuwe blokken produceren. Om de deelnemers hiervan uit te betalen zal EOS ongeveer 5% inflatie per jaar doormaken. Transacties zijn dus eigenlijk niet gratis, in plaats van degene die transacties maakt betaald de houder van de tokens voor transacties in de vorm van inflatie.

EOS zal 500 milliseconde blokken produceren, waardoor het een perfect platform is om een Decentralized EXchange (DEX) te bouwen. Transacties zullen direct gratis uitgevoerd worden. Ook zullen adressen geen moeilijke reeks karakters zijn maar een gemakkelijk te onthouden gebruikersnaam.

De ICO van EOS is op de Ethereum blockchain gedaan, daarom waren EOS tokens in het begin ERC-20 tokens die in een Ethereum wallet gehouden kunnen worden. Sins Juni 2018 is de blockchain live en zijn de tokens omgezet naar de eigen blockchain.

Hoe kan ik EOS kopen?

Eos kopen met bitcoin:

Investeren in EOS

EOS is een interessant project met een aantal zeer positieve aspecten, maar er zijn ook negatieve kanten. Dit maakt EOS een investering met hoog risico en een zeer hoog potentieel.

Positieve punten voor EOS

EOS is gratis en heeft een gigantische capaciteit

Transacties op EOS zijn gratis, super snel en de capaciteit is enorm. Hierdoor is EOS veel interessanter om Dapps op te draaien dan andere smart contract platforms waar soms hoge fees in rekening gebracht worden.

EOS is simpel in gebruik

Doordat adressen net als bij Bitshares en Steemit uit een username bestaan is het voor iedereen gemakkelijk transacties te maken in het EOS netwerk

EOS heeft een sterke basis

Dan Larrimer heeft al twee succesvolle projecten achter de rug en EOS heeft Bitfinex als partner (dit betekent dat een grote speler wel eens een DEX op EOS kan gaan creëren). Verder is er een snel groeiende community en heeft het project een hoop geld in kas.

Negatieve punten voor EOS

Er is een redelijke inflatie

Om gratis transacties mogelijk te maken betalen de token houders voor degenen die de transacties verwerken. Dit heeft inflatie tot gevolg dat op kan lopen tot 5% per jaar. De vraag voor EOS moet dus met minimaal 5% per jaar stijgen om de prijs omhoog te laten gaan.

EOS heeft nog geen werkend product

De EOS blockchain is nog steeds in ontwikkeling, dus investeerders lopen het risico dat het team faalt of dat het project op een teleurstelling uitloopt. Een investering in EOS is dus alleen aan te raden wanneer je vertrouwen hebt in het team. Het proces om de EOS blockchain te lanceren begon zeer moeizaam met bugs en veiligheidsrisico’s en de blockchain is zelfs een keer bevroren. Het is afwachten hoe dit allemaal af gaat lopen.

EOS is gelanceerd op Ethereum

De ICO van EOS is op de Ethereum blockchain gedaan, dus de tokens waren in de eerste instantie ERC-20 tokens. in Juni 2018 is de eigen blockchain live gegaan en moesten EOS houders hun tokens omwisselen. Dit is niet zonder risico en sommigen zullen hier schade door geleden hebben.

EOS hardware wallet

EOS tokens zijn na de main net launch geen ERC-20 tokens meer, dus kunnen ze niet meer op een Ethereum wallet opgeslagen worden. Ledger heeft al ondersteuning voor EOS main net toegevoegd en kan dus gebruikt worden om jouw EOS veilig te bewaren, Trezor heeft nog geen ondersteuning voor EOS geïmplementeerd.

KOOP HIER EEN LEDGER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De NGrave Zero Is Nu Beschikbaar Voor Pre-orders!Bestel Vandaag En Ontvang Hem In April!

De Ngrave Zero is een nieuwe tweede generatie hardware wallet die alleen via QR codes met de online computer communiceert en dus volledig air-gapped is. Hierdoor is de beveiliging vele malen beter dan bij de eerste generatie hardwarewallets die via een USB verbinding communiceren. Bovendien is deze nieuwe hardware wallet ook nog eens veel gebruiksvriendelijker. Bestel hem nu alvast!