ERC-20 Hardware Wallet

Home » Extra Info » Altcoins » Ethereum hardware wallet » ERC-20 Hardware Wallet

Bewaar je ERC-20 tokens veilig op een hardware wallet

erc-20 hardware wallet

Alle tokens die op het Ethereum netwerk gebaseerd zijn worden ERC-20 tokens genoemd. Deze tokens zijn gelanceerd via een ICO en kunnen verhandeld worden. Ook kunnen deze tokens
gebruikt worden om deel te nemen op het betreffende platform dat werkt met smart contracten op de Ethereum blockchain.

Omdat ERC-20 tokens zich op de Ethereum blockchain bevinden kunnen ze gewoon naar je ETH adres gestuurd worden wanneer je wallet hiervoor geschikt is. Met zowel de Trezor als de Ledger kan je Myetherwallet gebruiken en deze is geschikt om ERC-20 tokens heen te sturen.

Deelnemen aan een ICO van een ERC-20 token
Populaire ERC-20 tokens
ERC-20 tokens verhandelen met de Ledger
Bestel een Ledger voor je tokens
Bestel een Trezor voor je tokens
Vergelijk hardware wallets

Deelnemen aan een ICO van een ERC-20 token

ERC-20 tokens ontstaan als een ICO op Ethereum. Wanneer je aan een ICO mee wil doen moet je jouw ETH adres geven en het bedrag dat je wil besteden in ETH naar een bepaald adres sturen. Gebruik hierbij alleen het adres dat wordt opgegeven op de officiële site van de ICO! Natuurlijk kan je ERC-20 tokens ook na de ICO op een exchange kopen.

Wanneer je jouw ETH verstuurd hebt komt het in een smart contract terecht waardoor de nieuwe ERC-20 tokens vanzelf naar je ETH adres gestuurd worden. Wanneer je de Trezor gebruikt maak je automatisch gebruik van Myetherwallet. Met de Ledger kan je kiezen tussen Myeterwallet en de Ledger Ethereum applicatie. Gebruik hier alleen Myetherwallet want de applicatie ondersteund geen tokens! Ook de Bitbox is geschikt om Ethereum mee op te slaan met behulp van Myetherwallet.

Wanneer de tokens na de ICO uitgegeven worden verschijnen ze vanzelf in de lijst met tokens in je wallet. Soms zijn de tokens nog niet zichtbaar omdat ze nieuw zijn en nog niet aan de wallet zijn toegevoegd. Maak je geen zorgen, over tijd worden ze vanzelf toegevoegd. Als je haast hebt kan je het direct zelf handmatig doen.

KOOP EEN TREZOR

KOOP EEN LEDGER

KOOP EEN BITBOX

Hoe kan ik ERC-20 tokens kopen?

cryptocurrency kopen

Koop een hardware wallet of download een online wallet voor bitcoin en een Ethereum wallet die geschikt is voor ERC-20 tokens

Klik op deze link om bitcoins te kopen

Stel in hoeveel je wil kopen en geef je bitcoin adres 

Betaal met IDEAL en de bitcoins zullen naar je wallet gestuurd worden

Ga naar Binance, maak een account aan en wissel je bitcoins voor de ERC-20 tokens van jouw keuze

Stuur je tokens naar je eigen Ethereum wallet

Populaire ERC-20 tokens

Ethereum is het populairste ICO platform dus er zijn al veel nieuwe tokens gelanceerd. Een deel van deze tokens is zeer populair geworden en zijn al in de miljarden gewaardeerd. Hier de populairste ERC-20 tokens:

EOS – EOS
Tron – TRX
Icon – ICX
Omisego – OMG
Populus – PPT
Binance coin – BNB
Status – SNT
Veritaseum – VERI
Ox – ZRX
Maker – MKR
Augur – REP
Dentacoin – DCN
Dragonchain – DRGN
Aeternity -AE
Aelf – ELF
Aion – AION
Bancor – BNT
Bytom – BTM
ChainLink – LINK
Cindicator – CND
Civic – CVC
Dent – DENT
DigixDAO – DGD
Enigma – ENG
Ethos – ETHOS
Funair – FUN
Gnosis – GNO
Golem – GNT
Kin – KIN
Kyber network KNC
Loopring – LRC
Nebulas – NAS
Powerledger – POWR
Pillar – PLR
Qash – QASH
Quantstamp – QSP
RChain – RHOC
Request network -REQ
Salt – Salt
SIRIN LABS token – SRN
Substratum – SUB
TenX – PAY
Walton – WTC
Wax – WAX

Al deze tokens kunnen op een hardware wallet als Ledger of Trezor opgeslagen worden. Deze lijst is maar een deel van alle ERC-20 tokens, voor een totale lijst klik HIER.

ERC-20 tokens verhandelen met de Ledger

Ledger heeft de DEX (Decentralized EXchange) Radar Relay geïntegreerd in de Ledger Nano S. Hierdoor kan je met dit apparaat handelen in ETH en ERC-20 tokens zonder dat je coins je hardware wallet verlaten. Super veilig handelen in ERC-20 tokens is nu dus mogelijk!

Black Friday Acties! Ontvang Nu Tot 30% Korting Bij De Aankoop Van Een Hardware Wallet!Druk Op De Knop Beneden Om Alle Acties Te Bekijken!

Deze hele week geven hardware wallet fabrikanten mooie kortingen of gratis Bitcoin weg als je een hardware wallet koopt. Vergelijk de acties en maak gebruik van de beste deal! Een perfecte gelegenheid om met veilige zelf-custody te beginnen of om je huidige setup uit te breiden!