LINK Hardware Wallet

Home » Extra Info » Altcoins » LINK Hardware Wallet

De beste hardwarewallets om LINK op te slaan

link hardware wallet

Als je LINK (Chainlink) veilig op wil slaan kan je het beste kiezen voor een hardware wallet. Hiermee zorg je ervoor dat jouw private keys nooit online komen en dus niet door hackers gestolen kunnen worden. Bovendien kan je gemakkelijk en snel transacties maken als je dat wil. Op deze pagina zullen we beschrijven wat LINK precies is en welke hardwarewallets geschikt zijn om LINK op te slaan.

MODEL

PRIJS

RATING

MEER INFO

KOOP NU!

LEDGER NANO X

€119,-

TREZOR MODEL T

€189,-

NGRAVE ZERO

Uitverkocht: Inschrijven voor volgende batch mogelijk

$169,-

LEDGER NANO S

€59,-

TREZOR ONE

€53,-

Welke hardwarewallets ondersteunen LINK?

Link is een ERC-20 token, dus je kan het op elke Ethereum wallet opslaan die ERC-20 tokens ondersteund. De Trezor en de Ledger hebben Myetherwallet ingebouwd en hierin kan je de LINK tokens opslaan en versturen. Met zowel de Trezor als de Ledger kan je dus jouw LINK tokens dus veilig opslaan.

Het is echter nog gemakkelijker om de Trezor of Ledger met de native cryptowallet in de Brave Browser te verbinden. Op die manier kan je de wallet direct gebruiken tijdens het surfen en ook bijvoorbeeld in DeFi apps. Bovendien kan je dan BAT verdienen tijdens je online activiteiten en krijg je er ook nog eens goede privacy bij. Als je nog geen Brave browser hebt kan je die HIER DOWNLOADEN

KOOP EEN TREZORKOOP EEN LEDGER

Wat is Chainlink (LINK)?

welke hardwarewallet is geschikt voor chainlink

Smartcontracten zijn eigenlijk helemaal niet zo slim, ze hebben geen enkel idee wat er zich buiten de blockchain afspeelt. Daarom is er data uit de echte wereld nodig om een smartcontract te informeren waardoor het weet of een bepaalde actie al dan niet uitgevoerd moet worden. Chainlink levert deze data doormiddel van hun oracle aan verschillende blockchains en blockchain bedrijven.

LINK is het token van Chainlink en is vooral recentelijk razend populair. Bijna elke blockchain, DeFi Dapp en blockchain dienstverlener heeft het oracle van Chainlink op een bepaalde manier nodig, dus het token is enorm in waarde gestegen. 

Waar kan ik LINK kopen?

Als je LINK wil kopen moet je bij Binance zijn. Dit is één van de grotere exchanges die LINK ondersteunen, dus er is genoeg volume om zonder slippage te kopen. Bovendien kan je hier ook met Euro’s kopen via creditcard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het Boek Dank God Voor Bitcoin Is Nu Verkrijgbaar In Het Nederlands!Bestel Hem Nu En Krijg 10% Korting Als Je Met Bitcoin Betaald!

Dank God Voor Bitcoin beschrijft de morele aspecten van geld en legt uit waarom Bitcoin vanuit een religieus oogpunt belangrijk is. Het beschrijft waar het is fout gegaan met het huidige geld systeem, wat de maatschappelijke gevolgen hiervan zijn en wat er moet gebeuren om dit te herstellen. Dit boek is een must read als je gelovig bent, maar ook als je niet gelooft zal het enorme inzichten bieden. Bestel het nu en krijg 10% korting als je met Bitcoin of Lighting betaald!