LINK Hardware Wallet

Home » Extra Info » Altcoins » LINK Hardware Wallet

De beste hardwarewallets om LINK op te slaan

link hardware wallet

Als je LINK (Chainlink) veilig op wil slaan kan je het beste kiezen voor een hardware wallet. Hiermee zorg je ervoor dat jouw private keys nooit online komen en dus niet door hackers gestolen kunnen worden. Bovendien kan je gemakkelijk en snel transacties maken als je dat wil. Op deze pagina zullen we beschrijven wat LINK precies is en welke hardwarewallets geschikt zijn om LINK op te slaan.

MODEL

PRIJS

RATING

MEER INFO

KOOP NU!

LEDGER STAX

€180,-

ledger nano x

LEDGER NANO X

€119,-

trezor model t

TREZOR MODEL T

€189,-

ngrave zero

NGRAVE ZERO

€498,-

keystone pro

$169,-

ledger nano s

LEDGER NANO S

€59,-

trezor one

TREZOR ONE

€53,-

Welke hardwarewallets ondersteunen LINK?

Link is een ERC-20 token, dus je kan het op elke Ethereum wallet opslaan die ERC-20 tokens ondersteund. De Trezor en de Ledger hebben Myetherwallet ingebouwd en hierin kan je de LINK tokens opslaan en versturen. Met zowel de Trezor als de Ledger kan je dus jouw LINK tokens dus veilig opslaan.

Het is echter nog gemakkelijker om de Trezor of Ledger met de native cryptowallet in de Brave Browser te verbinden. Op die manier kan je de wallet direct gebruiken tijdens het surfen en ook bijvoorbeeld in DeFi apps. Bovendien kan je dan BAT verdienen tijdens je online activiteiten en krijg je er ook nog eens goede privacy bij. Als je nog geen Brave browser hebt kan je die HIER DOWNLOADEN

[maxbutton id=”15″] [maxbutton id=”16″]

Wat is Chainlink (LINK)?

welke hardwarewallet is geschikt voor chainlink

Smartcontracten zijn eigenlijk helemaal niet zo slim, ze hebben geen enkel idee wat er zich buiten de blockchain afspeelt. Daarom is er data uit de echte wereld nodig om een smartcontract te informeren waardoor het weet of een bepaalde actie al dan niet uitgevoerd moet worden. Chainlink levert deze data doormiddel van hun oracle aan verschillende blockchains en blockchain bedrijven.

LINK is het token van Chainlink en is vooral recentelijk razend populair. Bijna elke blockchain, DeFi Dapp en blockchain dienstverlener heeft het oracle van Chainlink op een bepaalde manier nodig, dus het token is enorm in waarde gestegen. 

Waar kan ik LINK kopen?

Als je LINK wil kopen moet je bij Binance zijn. Dit is één van de grotere exchanges die LINK ondersteunen, dus er is genoeg volume om zonder slippage te kopen. Bovendien kan je hier ook met Euro’s kopen via creditcard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bescherm Jezelf Tegen Verlies Of Diefstal Van Je Backup Seed Met De Trezor Shamir HODL Pack!Verdeel De Toegang Tot Je Private Keys Super Veilig Over 5 Locaties!

Dit pakket bevat een Trezor Model T en 5 Cryptosteel Capsules. Hierdoor kan je met het Shamir's Secret Sharing Schema 5 verschillende shares van de backup seed aanmaken, waarvan er 3 nodig zijn om de private key te kunnen herstellen. Dit betekent dat je deze vuurvaste en vloed bestendige shares over 5 verschillende locaties kan verspreiden. Zelfs als de shares op twee van de vijf locaties gestolen worden of kwijtraken zal je de bitcoins niet verliezen. Dit is een super robuuste setup, waarmee de kans op verlies of diefstal van jouw bitcoins zo goed als uitgesloten is. Zolang je zelf nog over 3 van de 5 shares beschikt, beschik je nog over de private key van je bitcoins!