NEM hardware wallet

Home » Extra Info » Altcoins » NEM hardware wallet

Bewaar je NEM tokens (XEM) veilig op een hardware wallet

nem hardware wallet

New Economic Movement (NEM) is een blockchain ontworpen voor smart contracten, lanceren van ICO’s, tracking en registratie. NEM doet eigenlijk hetzelfde als Ethereum maar heeft veel verbeteringen doorgevoerd waardoor het gemakkelijker en goedkoper te gebruiken is. NEM is zeker een kandidaat om Ethereum te evenaren.

Wat is NEM?
Waarom is NEM interessant?
NEM hardware wallet
Vergelijk hardware wallets

Wat is NEM?

NEM is een smart contract blockchain en XEM is de cryptocurrency waarmee voor applicaties betaald kan worden. NEM is snel in populariteit gegroeid omdat het veel makkelijker te gebruiken is voor minder technisch onderlegde personen dan bijvoorbeeld Ethereum. Ook kunnen op de gedecentraliseerde blockchain van NEM private systemen gebouwd worden die voldoen aan de wettelijke eisen.

Het consensus algoritme van NEM is Proof of Importance (PoI), een vorm van Proof of Stake (PoS). De basis hiervan bestaat uit super nodes die 3.000.000 XEM bezitten en 24/7 online zijn. Deze super nodes zorgen dat alle transacties op het netwerk veilig en snel uitgevoerd kunnen worden.

Hoe kan ik XEM kopen?

Koop NEM met bitcoins:

Waarom is NEM interessant?

NEM is een interessant project omdat er ten opzichte van Ethereum flinke verbeteringen zijn doorgevoerd. Zo is NEM gemakkelijker te gebruiken en zeer geschikt voor het bedrijfsleven. Een ICO lanceren is super gemakkelijk (iedereen kan dit doen) en kost heel weinig.

Verder is NEM vergeleken met Ethereum nog een kleine cryptocurrency, maar gezien de eigenschappen en de toenemende problemen van Ethereum is het heel goed mogelijk dat de prijs nog vele malen over de kop gaat. Ook kan je door XEM te bezitten een passief inkomen verwerven door te farmen. Dit betekent dat je XEM vastzet om transacties te verwerken en daarvoor betaald krijgt.

NEM hardware wallet

Wanneer je in NEM investeert is het belangrijk om je XEM veilig op te slaan. Op dit moment is de Trezor de enige hardware wallet die XEM ondersteund.

KOOP EEN TREZOR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beveilig Je Bitcoins Optimaal Met De Shamir's HODL Pack Actie Van TrezorVerdeel Je Backup Seed Van De Trezor T Over Vijf Crypto Steel Capsules

Dit pakket bevat een Trezor Model T hardware wallet en vijf Crypto Steel capsules. Hiermee kan je met Shamir's Secret Sharing je backup seed super veilig over 5 verschillende locaties verspreiden. Je kan zelf instellen hoeveel uit de vijf delen je nodig hebt om je wallet te herstellen. Met dit pakket weet je zeker dat je jouw Bitcoins niet zal verliezen bij een inbraak of een brand!