Neo Hardware Wallet

Vergelijk de beste hardwarewallets

Vergelijk De Beste Hardwarewallets

HARDWAREWALLET.NL
Image is not available

-Alleen de beste hardwarewallets
-De beste prijs of het nieuwste model
-Morgen in huis of extra veilig van de fabrikant

Veilige Trezor Model T

NU BESCHIKBAAR VOOR PRE-ORDER

NGrave Zero
Image is not available

-100% air-gapped met QR codes!
-Super kwaliteit en beveiligingsniveau
-Compleet met mobiele applicatie
-Geschikt voor zowel Bitcoin als altcoins
-Super gebruiksvriendelijk

Veilige Trezor Model T

De Nieuwste Trezor

TREZOR MODEL T
Image is not available

-Geschikt voor zowel Bitcoin als altcoins
-Geheel open source en transparant
-Super geschikt voor multisignature
-Spreid je backups met Shamir's Secret Sharing
-De meest ervaren hardware wallet producent

Goedkope Trezor One

Het Oude Model Van Trezor

TREZOR ONE
Image is not available

-Zowel geschikt voor Bitcoin als voor altcoins
-Geheel open source en transparant
-Erg geschikt voor multisignature
-Super goedkoop
-De meest ervaren fabrikant

Coldcard hardwarewallet

Het Nieuwste Model

COLDCARD
Image is not available

-Voor gevorderde Bitcoiners
-Volledig air-gapped
-Extreme beveiligingstechnieken
-Bitcoin-only

Ledger Nano X

De Nieuwste Ledger

LEDGER NANO X
Image is not available

-De beste hardware wallet voor altcoins
-Fysiek beschermd met beveiligde chip
-Ledger App met mooie interface

Ledger Nano S

Het Oude Model Van Ledger

HARDWAREWALLET.NL
Image is not available

-De beste hardware wallet voor altcoins
-Fysiek beschermd met beveiligde chip
-Ledger App met mooie interface
-Super goedkoop

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Home » Extra Info » Altcoins » Neo Hardware Wallet

Bescherm je Neo met een hardware wallet

neo hardware wallet

Neo is een relatief nieuwe cryptocurrency en wordt ook wel ‘de Chinese Ethereum’ genoemd. Neo is een van de kandidaten om gigantische koerswinsten die Bitcoin en Ethereum al hebben gemaakt te gaan evenaren. Beveiliging van waardevolle assets is erg belangrijk dus een hardware wallet die Neo ondersteund is geen overbodige luxe!

Wat is Neo
Investeren in Neo
Neo hardware wallet

Wat is Neo

Als gezegd, Neo is de Chinese Ethereum. Neo, het vroegere Antshares is een blockchain gelanceerd in 2015 speciaal ontworpen om smartcontracten te creëren, Dapps te runnen, ICO’s te lanceren en digitale assets / indentiteit te managen. Verder is de transactie capaciteit van Neo veel groter dan dat van Ethereum (10.000 tx per second) en is de Neo blockchain kwantum computer proof!

Een andere cryptocurrency genaamd Gas wordt gebruikt om smartcontracten of Dapps uit te voeren, dus als betaalmiddel in het netwerk. In tegenstelling tot Ethereum wordt het gebruiken van het platform dus niet duurder naarmate de waarde van het netwerk toeneemt.

Bij Neo wordt als consensus methode geen Proof of Work (PoW) gebruikt, maar Delegated Byzantine Fault Tolerant (DBFT). Dit is een verbeterde vorm van Proof of Stake (PoS). Door het houden van Neo in je wallet kan je regelmatig Gas claimen. Dit is omdat jouw ‘stake’ helpt met het beveiligen en verwerken van transacties en je hier dus voor beloond wordt.

Ook kan op het Ethereum network alleen Solidity als programmeer taal gebruikt worden en op Neo C#, Java, Python en Go. Dit maakt het netwerk toegankelijker voor nieuw talent en boost de innovatie.

Hoe kan ik NEO kopen?

Koop Neo met bitcoin:

Investeren in Neo

Neo kan wel eens een investering met een gigantisch potentieel blijken. Neo is een Chinese cryptocurrency. Er ligt dus een gigantische markt open, want het is te verwachten dat Chinese applicaties voor Neo zullen kiezen in plaats van Ethereum.

Verder zijn er ten opzichte van Ethereum veel verbeteringen doorgevoerd waardoor er gemakkelijker te programmeren valt en de capaciteit groter is. Ook kunnen investeerders doormiddel van PoS door Neo te bezitten periodiek gratis Gas claimen wat als een passief inkomen gezien kan worden.

De scheiding van Neo en Gas is ook een belangrijke feature. Bij Ethereum wordt het platform namelijk minder aantrekkelijk als de ETH prijs stijgt omdat het duurder wordt om Dapps en smartcontracten te gebruiken. Wanneer de Neo prijs stijgt heeft dit geen invloed. Neo is in dat opzicht dus een betere ‘store of value’

Neo hardware wallet

Op dit moment is Ledger de enige hardware wallet die Neo ondersteund. Op dit moment is er nog geen interne wallet beschikbaar. Een externe Neo wallet moet dus gebruikt worden en HIER kan je lezen hoe dit moet.

Ledger is momenteel bezig met het creëren van een interne Neo wallet waardoor je wallet standaard zichtbaar wordt wanneer je de Ledger opstart. Je hoeft zelf niets meer te installeren. Wanneer dit klaar is zal je na de eerstvolgende update over een kant en klare Neo wallet beschikken. Het maakt dus niet uit of je jouw Ledger koopt voor of na de implementatie.

KOOP EEN LEDGER HARDWARE WALLET

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De NGrave Zero Is Nu Beschikbaar Voor Pre-orders!Bestel Vandaag En Ontvang Hem In April!

De Ngrave Zero is een nieuwe tweede generatie hardware wallet die alleen via QR codes met de online computer communiceert en dus volledig air-gapped is. Hierdoor is de beveiliging vele malen beter dan bij de eerste generatie hardwarewallets die via een USB verbinding communiceren. Bovendien is deze nieuwe hardware wallet ook nog eens veel gebruiksvriendelijker. Bestel hem nu alvast!