Neo Hardware Wallet

Home » Extra Info » Altcoins » Neo Hardware Wallet

Bescherm je Neo met een hardware wallet

neo hardware wallet

Neo is een relatief nieuwe cryptocurrency en wordt ook wel ‘de Chinese Ethereum’ genoemd. Neo is een van de kandidaten om gigantische koerswinsten die Bitcoin en Ethereum al hebben gemaakt te gaan evenaren. Beveiliging van waardevolle assets is erg belangrijk dus een hardware wallet die Neo ondersteund is geen overbodige luxe!

Wat is Neo
Investeren in Neo
Neo hardware wallet

Wat is Neo

Als gezegd, Neo is de Chinese Ethereum. Neo, het vroegere Antshares is een blockchain gelanceerd in 2015 speciaal ontworpen om smartcontracten te creëren, Dapps te runnen, ICO’s te lanceren en digitale assets / indentiteit te managen. Verder is de transactie capaciteit van Neo veel groter dan dat van Ethereum (10.000 tx per second) en is de Neo blockchain kwantum computer proof!

Een andere cryptocurrency genaamd Gas wordt gebruikt om smartcontracten of Dapps uit te voeren, dus als betaalmiddel in het netwerk. In tegenstelling tot Ethereum wordt het gebruiken van het platform dus niet duurder naarmate de waarde van het netwerk toeneemt.

Bij Neo wordt als consensus methode geen Proof of Work (PoW) gebruikt, maar Delegated Byzantine Fault Tolerant (DBFT). Dit is een verbeterde vorm van Proof of Stake (PoS). Door het houden van Neo in je wallet kan je regelmatig Gas claimen. Dit is omdat jouw ‘stake’ helpt met het beveiligen en verwerken van transacties en je hier dus voor beloond wordt.

Ook kan op het Ethereum network alleen Solidity als programmeer taal gebruikt worden en op Neo C#, Java, Python en Go. Dit maakt het netwerk toegankelijker voor nieuw talent en boost de innovatie.

Hoe kan ik NEO kopen?

Koop Neo met bitcoin:

Investeren in Neo

Neo kan wel eens een investering met een gigantisch potentieel blijken. Neo is een Chinese cryptocurrency. Er ligt dus een gigantische markt open, want het is te verwachten dat Chinese applicaties voor Neo zullen kiezen in plaats van Ethereum.

Verder zijn er ten opzichte van Ethereum veel verbeteringen doorgevoerd waardoor er gemakkelijker te programmeren valt en de capaciteit groter is. Ook kunnen investeerders doormiddel van PoS door Neo te bezitten periodiek gratis Gas claimen wat als een passief inkomen gezien kan worden.

De scheiding van Neo en Gas is ook een belangrijke feature. Bij Ethereum wordt het platform namelijk minder aantrekkelijk als de ETH prijs stijgt omdat het duurder wordt om Dapps en smartcontracten te gebruiken. Wanneer de Neo prijs stijgt heeft dit geen invloed. Neo is in dat opzicht dus een betere ‘store of value’

Neo hardware wallet

Op dit moment is Ledger de enige hardware wallet die Neo ondersteund. Op dit moment is er nog geen interne wallet beschikbaar. Een externe Neo wallet moet dus gebruikt worden en HIER kan je lezen hoe dit moet.

Ledger is momenteel bezig met het creëren van een interne Neo wallet waardoor je wallet standaard zichtbaar wordt wanneer je de Ledger opstart. Je hoeft zelf niets meer te installeren. Wanneer dit klaar is zal je na de eerstvolgende update over een kant en klare Neo wallet beschikken. Het maakt dus niet uit of je jouw Ledger koopt voor of na de implementatie.

KOOP EEN LEDGER HARDWARE WALLET

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Black Friday Acties! Ontvang Nu Tot 30% Korting Bij De Aankoop Van Een Hardware Wallet!Druk Op De Knop Beneden Om Alle Acties Te Bekijken!

Deze hele week geven hardware wallet fabrikanten mooie kortingen of gratis Bitcoin weg als je een hardware wallet koopt. Vergelijk de acties en maak gebruik van de beste deal! Een perfecte gelegenheid om met veilige zelf-custody te beginnen of om je huidige setup uit te breiden!