Ripple Hardware Wallet

Home » Extra Info » Altcoins » Ripple Hardware Wallet

Beveilig je Ripple (XRP) met een hardware wallet

ripple hardware wallet
Bewaar je Ripple veilig op een hardware wallet

Ripple is een altcoin die speciaal ontworpen is voor internationale overschrijvingen. Het wordt al gebruikt door een groeiend aantal banken wereldwijd. Deze banken kunnen zo wereldwijd sneller en goedkoper geld naar elkaar over maken.

Hoewel Ripple niet populair is bij de crypto community is er een goede kans dat dit netwerk toch heel groot gaat worden door adoptie door de financiële wereld. Wanneer je het wil kopen of al in je bezit hebt, is het aan te raden het op te slaan op een hardware wallet die voor geschikt is voor Ripple, zodat het niet gestolen kan worden door hackers.

Welke hardware wallet is geschikt?
Wat is Ripple?
Investeren in Ripple
Koop direct een Ripple hardware wallet

Welke hardware wallet is geschikt?

Wanneer je jouw Ripple veilig wil bewaren, is een hardware wallet de beste manier. Met een hardware wallet kan je nog steeds gemakkelijk en snel transacties maken, met andere vormen van cold storage kan dit niet. Hardware wallets die Ripple ondersteunen zijn:

Ledger

Het franse Ledger, een van de grootste namen in de hardware wallet wereld heeft een app ontwikkeld waarmee je met de Ledger Nano S of de Ledger Blue je Ripple veilig op kan slaan. Je kan de app downloaden op de website van Ledger hierop inloggen met behulp van je hardware wallet.

KOOP EEN LEDGER

Wat is Ripple?

Ripple is een altcoin waarmee je over een wereldwijd netwerk in realtime en tegen zeer lage kosten transacties kan doen. Het netwerk is afgesteld op het reguliere financiële systeem en voldoet aan de regelgeving. Dit maakt het de meest geschikte cryptocurrency voor banken om hun internationale betalingsverkeer te optimaliseren.

Investeren in Ripple

Ripple heeft de laatste tijd gigantische koerswinsten gemaakt. Een grote groep gerespecteerde banken maakt er al gebruik van. Hier komen regelmatig nog banken bij. Dit zorgt ervoor dat er nog een enorm koers potentieel is, banken hebben immers enorm veel geld.

Het nadeel echter van Ripple is dat het niet op een gedecentraliseerde blockchain gebaseerd is, en dit is nou juist de kracht van publieke blockchains. Het is nooit mogelijk voor een systeem als Ripple om hetzelfde veiligheidsniveau te behalen als Bitcoin of andere op Proof of Work gebaseerde cryptocurrencies, dus de kans op een hack of fraude is net zo groot als bij reguliere bancaire systemen.

Om deze reden vinden de meesten in de crypto community Ripple niet interessant. Dit maakt het wel een goede investering om de risico’s in je altcoin portfolio te spreiden. De veiligste manier om je Ripple op te slaan is op een hardware wallet. Ledger is momenteel de enige hardware wallet die Ripple ondersteund.

Hoe kan ik Ripple tokens kopen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Black Friday Acties! Ontvang Nu Tot 30% Korting Bij De Aankoop Van Een Hardware Wallet!Druk Op De Knop Beneden Om Alle Acties Te Bekijken!

Deze hele week geven hardware wallet fabrikanten mooie kortingen of gratis Bitcoin weg als je een hardware wallet koopt. Vergelijk de acties en maak gebruik van de beste deal! Een perfecte gelegenheid om met veilige zelf-custody te beginnen of om je huidige setup uit te breiden!