Sovryn Hardware Wallet

De Beste Hardware Wallets Voor Sovryn (SOV)

sovryn hardware wallet

Sovryn is een DeFi platform gebouwd op Bitcoin, waar je direct je hardware wallet aan kan koppelen. Hierdoor kan je van verschillende financiële diensten gebruikmaken zonder ingewikkelde inschrijfprocedures of KYC. Deze diensten zijn volledig decentraal, je houdt je eigen geld dus volledig in eigen beheer en kan dus alles direct vanaf je hardware wallet doen. 

Je kan dus handelen, lenen en uitlenen, staken en liquiditeit leveren zonder je coins in custody te hoeven geven. Je private keys zullen altijd in de offline omgeving van jouw hardware wallet blijven, waardoor online hackers er niet bij kunnen! Uiteraard moet je wel de smart contracten vertrouwen. Op deze pagina zullen we beschrijven wat Sovryn is, waarom het interessant is en wat de beste SOV hardware wallets zijn.

De Beste Hardware Wallets Die Geschikt Zijn Voor Sovryn (SOV)

MODEL

PRIJS

RATING

MEER INFO

KOOP NU

TREZOR MODEL T

€189,-

LEDGER NANO X

€119,-

TREZOR ONE

€53,-

LEDGER NANO S

€59,-

Wat is Sovryn

sovryn

Sovryn is een DeFi platform gebouwd op RSK, een sidechain van Bitcoin. RSK gebruikt rBTC of smartbitcoins, dit zijn bitcoins die zijn bevroren op de Bitcoin blockchain en daardoor vrijgekomen zijn op de RSK blockchain. Hierdoor blijft de 21 miljoen grens van Bitcoin intact en is de prijs van rBTC hetzelfde als van normale onchain BTC. RSK is compatibel met de EVM (Ethereum Virtual Machine) en heeft een bloktijd vergelijkbaar met Ethereum. Ethereum smart contracten kunnen dus ook op RSK draaien. De transactie kosten op RSK zijn met een paar cent per transactie echter vele malen lager.

Sovryn is een DeFi platform gebouwd op RSK. Je kan er al dan niet met hefboom handelen, lenen en uitlenen tegen rente en staken en liquiditeit leveren met (smart) bitcoins en andere door RSK ondersteunde tokens.  Daarnaast heeft Sovryn nog een launchpad, waar nieuwe projecten op RSK kunnen lanceren en geld kunnen ophalen met een publieke token verkoop. 

Wat is het SOV token?

sov token

Sovryn heeft een eigen governance token genaamd SOV. Door SOV te staken krijg je stemrecht over het protocol en een deel van de fees in de vorm van een mooi dividend. Over belangrijke updates zal gestemd worden door SOV houders, dit wordt binnen het platform Bitocracy genoemd. SOV kan ook vrij gehandeld worden en als collateraal gebruikt worden worden voor leningen of hefboom trades binnen het platform.

Waarom is Sovryn interessant?

Sovryn is één van de eerste en grootste DeFi platforms op Bitcoin. DeFi op bijvoorbeeld Ethereum was razend populair, maar doordat Ethereum moeite heeft met opschalen beginnen verschillende functies onbetaalbaar te worden. Ethereum zal gaan opschalen door naar Proof of Stake te gaan, maar daarmee geven ze juist de belangrijkste factor voor beveiliging en decentralisatie op. Bovendien is Bitcoin het beste geld ooit: Voor financiële applicaties is het uiteraard optimaal om het beste geld te gebruiken!

Omdat RSK compatibel is met de Ethereum EVM, kunnen smart contracten vanaf Ethereum met een kleine aanpassing aan Sovryn toegevoegd worden. Dit betekent dat Sovryn extreem snel kan groeien, ze hoeven namelijk niet voor elke toepassing het wiel opnieuw uit te vinden. Hierdoor heeft Sovryn in ruim een jaar de functies van zowel Aave, Uniswap, Synthetic, en Trustswap kunnen implementeren, maar dan op Bitcoin. Sovryn heeft dus het potentieel het meest uitgebreide DeFi platform te worden met het beste geld ooit en de Proof of Work van Bitcoin!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het Boek Dank God Voor Bitcoin Is Nu Verkrijgbaar In Het Nederlands!Bestel Hem Nu En Krijg 10% Korting Als Je Met Bitcoin Betaald!

Dank God Voor Bitcoin beschrijft de morele aspecten van geld en legt uit waarom Bitcoin vanuit een religieus oogpunt belangrijk is. Het beschrijft waar het is fout gegaan met het huidige geld systeem, wat de maatschappelijke gevolgen hiervan zijn en wat er moet gebeuren om dit te herstellen. Dit boek is een must read als je gelovig bent, maar ook als je niet gelooft zal het enorme inzichten bieden. Bestel het nu en krijg 10% korting als je met Bitcoin of Lighting betaald!