Stacks (STX) Hardware Wallet

Home » Extra Info » Altcoins » Stacks (STX) Hardware Wallet

Bewaar Je Stacks Veilig Op Een Hardware Wallet En Verdien Een Passief Inkomen Met Staken

stacks hardware wallet

Stacks is een blockchain die geoptimaliseerd is voor smartcontracten en DeFi op Bitcoin. Deze blockchain is ge-ent in de Bitcoin blockchain doormiddel van Proof of Transfer (PoX). Het bijzondere aan deze blockchain is dat de smartcontracten settelen op de Bitcoin blockchain. Je kan met Stacks dus Dapps en DeFi applicaties bouwen, waarin echte onchain bitcoins gebruikt kunnen worden!

Het token van Stacks is STX en kan veilig op een hardware wallet bewaard worden. STX kan gebruikt worden als brandstof voor de smartcontracten of gestaked worden voor een passief inkomen. Door STX te staken kan je bitcoins verdienen. Dit kan ook veilig vanaf een hardware wallet gedaan worden. Op deze pagina zullen we Stacks en de beste hardware wallets die STX ondersteunen bespreken.

De Beste Hardware Wallets Die Stacks (STX) Ondersteunen

Model

Staking

Prijs

Rating

Koop nu!

LEDGER NANO X

Geschikt

€119,-

LEDGER NANO S

Geschikt

€59,-

Wat Is Stacks?

STACKS heeft een geniale manier gevonden om smartcontracten en DeFi op Bitcoin te kunnen doen, zonder de blockchain te vervuilen met enorme hoeveelheden code. Stacks is een blockchain die het reeds gedane Proof of Work (PoW) van Bitcoin hergebruikt om de chain te beveiligen. Mijners verbranden bitcoins in plaats van electriciteit en mijnen daarmee STX tokens. Dit consensus model wordt Proof of Transfer (PoX) genoemd.

De smartcontracten zijn geschreven op de Stacks blockchain, maar settelen op de Bitcoin blockchain. Hierdoor kunnen echte bitcoins gebruikt worden voor smartcontracten en DeFi. Omdat de transacties die op de Bitcoin blockchain settelen normale transacties zijn, nemen ze weinig ruimte in beslag. Ook wordt veel informatie van de Stacks blockchain afgehouden en extern opgeslagen. Het is dus een lichtgewicht blockchain en daardoor enorm schaalbaar.

Wat kan je doen met Stacks?

Door Stacks te gebruiken kan je eigenlijk alles doen wat met bijvoorbeeld Ethereum of Cardano mogelijk is, maar dan met echte bitcoins. Je kan bijvoorbeeld NFT’s creëren en verhandelen, DeFi platforms met decentralised lending, trading en swapping functies bouwen, stablecoins lanceren andere gecentraliseerde platforms bouwen. Boven dien heeft stacks een gedecentraliseerde nameservice waar .BTC domeinen beschikbaar zijn. 

Waarom zou je in Stacks investeren?

Bitcoin is het beste harde geld dat de mensheid ooit gekend heeft. Als je gedecentraliseerde financiële producten wil creëren is het uiteraard optimaal als je het beste geld kan gebruiken. Stacks is momenteel het enige netwerk waarmee je uitgebreide financiële platforms kan bouwen op Bitcoin zonder eerst je bitcoins naar een sidechain the hoeven swappen. Dit zal Stacks uiteindelijk superieur maken aan andere smartcontract platforms zoals Ethereum of Cardano.

De mogelijkheid om te stacken (staken en de BTC van de mijners ontvangen) is niet alleen interessant omdat je een passief inkomen van ruim 10% in Bitcoin kan vergaren. Je kan door STX als collateraal te gebruiken ook bijvoorbeeld NFT’s creëren die een inkomen genereren of een lening afsluiten die zichzelf afbetaald. PoX verzorgt dus mogelijkheden die met andere smartcontract platforms niet eens mogelijk zijn.

Ook is het team van Stacks erg gerespecteerd en bouwen ze al erg lang op Bitcoin via Blockstack. Het idee van de Stacks blockchain is erg nieuw, maar Blockstack is een echte OG club die al sinds de begin dagen op Bitcoin bouwen. Stacks is dus een serieus en interessant project voor de lange termijn!

STX Tokens Staken

STX tokens kunnen gestaked worden en daarmee kunnen bitcoins verdiend worden. De bitcoins die de mijners verbranden worden verdeeld onder de stakers. Staken kan op jezelf, maar de hoeveelheid die je daar voor nodig hebt is enorm en voor de gemiddelde investeerder niet haalbaar. Je kan echter met minder in een pool staken, de pool zal de verdiende bitcoins dan eerlijk verdelen. Dit kan gedaan worden vanaf een hardware wallet met zowel een Ledger Nano S als een Ledger Nano X door de Ledger app te installeren en vervolgens de officiele Stacks wallet op stacks.co te gebruiken.

Waar kan ik STX tokens kopen?

Stacks is al verkrijgbaar op verschillende exchanges, waaronder BINANCE. Je kan je Binance account zowel met crypto als met een credit card funden, dus dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste manier. Bovendien heeft Binance het hoogste volume en dus de laagste slippage en zowel een BNB, USDT als een BTC paar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het Boek Dank God Voor Bitcoin Is Nu Verkrijgbaar In Het Nederlands!Bestel Hem Nu En Krijg 10% Korting Als Je Met Bitcoin Betaald!

Dank God Voor Bitcoin beschrijft de morele aspecten van geld en legt uit waarom Bitcoin vanuit een religieus oogpunt belangrijk is. Het beschrijft waar het is fout gegaan met het huidige geld systeem, wat de maatschappelijke gevolgen hiervan zijn en wat er moet gebeuren om dit te herstellen. Dit boek is een must read als je gelovig bent, maar ook als je niet gelooft zal het enorme inzichten bieden. Bestel het nu en krijg 10% korting als je met Bitcoin of Lighting betaald!