Billfodl

Home » Extra Info » Cryptosteel » Billfodl

Billfodl – Leg je backup seed voor altijd vast op metaal of maak een stalen SSSS backup

billfodl

De Billfodl lijkt erg op de Cryptosteel Cassette, maar is wat goedkoper. De twee platen kunnen opengedraaid worden en de karakters kunnen er in de juiste volgorde ingestoken worden.

De karakters zijn met een laser in kleine blokjes van roestvrij staal gegraveerd. Deze blokjes kan je in de Billfodl plaatsen. Vervolgens kan je hem dichtschroeven en veilig opbergen. 

Nu is de backup van jouw wallet onvernietigbaar vastgelegd en ben je gegarandeerd dat je altijd bij je bitcoins kan zolang je zorgt dat je weet waar de backup is.

Een Billfodl kopen

billfodl kopen

Als je een Billfodl wil bestellen is het handig om eerst na te gaan waar je hem het goedkoopste kan kopen. In de tabel hieronder vergelijken we verschillende aanbieders en kan je hem direct bestellen. 

MODEL

LEVERANCIER

BETAALWIJZE

BESTE KEUS

PRIJS

KOOP NU!

$99,-

Niet Beschikbaar

*Bestellingen bij de fabrikant vandaan moeten uit de VS komen, dus het kan zijn dat er nog invoerbelasting op geheven wordt. Het is aan jezelf om dit even uit te zoeken.

Wat is een Billfodl?

wat is een billfold

Een Billfodl is een roestvrijstalen plaat, waarin de backup seed of private key van een crypto wallet bewaard kan worden. Metaal van hoge kwaliteit wordt gebruikt, dus je backup is beschermd tegen externe factoren zoals brand en overstromingen.Je kan deze cryptosteel zowel voor hardwarewallets als software wallets gebruiken. Je kan er bovendien cold storage mee opzetten.

De Billfodl Multishard

billfodl multishard

Met de Billfodl Multishard kan je een Shamir’s Secret Sharing Sceme (SSSS) opzetten, waarbij 2 van de drie shares nodig zijn om de wallet op te halen. Dit product bestaat uit drie cryptosteels die alle drie plaats hebben voor 16 woorden. Per share staat aangegeven welk van de 24 worden erop vastgelegd moeten worden, zodat twee shares altijd samen alle 24 woorden bevatten en dus toegang tot de bitcoins geven. Je kan de MULTISHARD HIER BESTELLEN.

De kracht van SSSS

Verlies of diefstal van één van de shares zal dus niet tot verlies van de bitcoins leiden. Je hebt zelf namelijk nog steeds twee shares om ze op te halen, terwijl een eventuele dief aan één share niet genoeg heeft. Met dit multishard product kan je dus een SSSS backup maken voor hardwarewallets die dit zelf niet ondersteunen!

Wat zijn de eigenschappen?

eigenschappen

De Billfodl is gemaakt van 316 marine grade roestvrij staal en heeft een afmeting van 104 x 58 x 5 mm. Dit product is geschikt voor BIP39 seeds, hex en normale private keys. Het kan dus met alle hardware -en softwarewallets gebruikt worden. Ook de multishard is geschikt voor alle hardware wallet die op deze site besproken worden. Alleen met de Coolwallet is het een gedoe, omdat je de backup die in cijfers komt eerst in woorden om moet zetten. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beveilig Je Bitcoins Optimaal Met De Shamir's HODL Pack Actie Van TrezorVerdeel Je Backup Seed Van De Trezor T Over Vijf Crypto Steel Capsules

Dit pakket bevat een Trezor Model T hardware wallet en vijf Crypto Steel capsules. Hiermee kan je met Shamir's Secret Sharing je backup seed super veilig over 5 verschillende locaties verspreiden. Je kan zelf instellen hoeveel uit de vijf delen je nodig hebt om je wallet te herstellen. Met dit pakket weet je zeker dat je jouw Bitcoins niet zal verliezen bij een inbraak of een brand!