Cryptosteel Cassette

Home » Extra Info » Cryptosteel » Cryptosteel Cassette

Cryptosteel Cassette – Bewaar je backup seed veilig in een plaat van onvernietigbaar roestvrij staal

cryptosteel cassette

De Cryptosteel Cassette was de eerste cryptosteel op de markt. Dit handige product is nog steeds verkrijgbaar en zelfs erg populair.

Door de de private key of backup seed met de metalen karakters in de cryptosteel vast te leggen kan de backup van een wallet vereeuwigd worden.

Ook kan je hiermee een cold wallet maken. Deze backup zal een eeuwigheid intact blijven en is bestendig tegen externe invloeden zoals hitte, vocht en corrosie.

Een Cryptosteel Cassette kopen

cryptosteel cassette kopen

Als je van plan bent om een Cryptosteel Cassette te kopen wil je natuurlijk weten waar dit product het goedkoopste is. In de tabel hieronder kan je de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken en de cryptosteel direct bestellen.

MODEL

LEVERANCIER

BETAALWIJZE

BESTE KEUS

PRIJS

KOOP NU!

€129,-

€109,-

Niet Beschikbaar

€175,-

Niet Beschikbaar

Niet Beschikbaar

Wat is een Cryptosteel Cassette?

wat is een cryptosteel cassette

Een Cryptosteel Cassette is een roestvrijstalen plaat waarin je de backup seed of de private key van een Bitcoin wallet kan bewaren. Dit kan gedaan worden door de schroeven los te maken en de karakters in de juiste volgorde in de passingen tussen de twee stalen plaatjes te schuiven. Vervolgens kunnen de schroeven weer vastgemaakt worden. Je hebt nu een onvernietigbare backup van jouw bitcoin wallet!

Deze backup kan veilig in een kluis bewaard worden of ergens worden verstopt. Doordat hij redelijk plat is zal hij makkelijk te verstoppen zijn. Hij neemt bovendien weinig ruimte in beslag in een kluis. Als je hem wil vervoeren of nog beter wil verstoppen kan je ervoor kiezen om de nieuwe Cryptosteel Capsule nemen. Deze is namelijk nog kleiner en heeft de vorm van een koker.

Wat zijn de eigenschappen?

eigenschappen cryptosteel

Deze Cryptosteel is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal en de afmetingen zijn 160 x 120 x 10 mm. Bij het bestellen van de cryptosteel kan je aangeven wat voor een letterset je wil. Dit is afhankelijk van de vorm waarin je de private key op wil slaan. Een set voor zowel Hex, mnemonic en anykey is beschikbaar. Hiermee kan je alle BIP-39 seeds en standaard private keys vastleggen. 

Als je wil kan je tegen extra betaling nog wat op de voorkant laten graveren. Je kan kiezen voor het Bitcoin logo, maar ook zelf wat bedenken. Omdat je met deze cryptosteel jouw backup voor eeuwig in intact gaat houden, kan je er best wat extra aandacht aan besteden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beveilig Je Bitcoins Optimaal Met De Shamir's HODL Pack Actie Van TrezorVerdeel Je Backup Seed Van De Trezor T Over Vijf Crypto Steel Capsules

Dit pakket bevat een Trezor Model T hardware wallet en vijf Crypto Steel capsules. Hiermee kan je met Shamir's Secret Sharing je backup seed super veilig over 5 verschillende locaties verspreiden. Je kan zelf instellen hoeveel uit de vijf delen je nodig hebt om je wallet te herstellen. Met dit pakket weet je zeker dat je jouw Bitcoins niet zal verliezen bij een inbraak of een brand!