Keepkey Wallet

Home » Extra Info » Keepkey Wallet

Keepkey wallet, simpele en veilige hardware wallet

keepkey hardware wallet

Keepkey is een grotere hardware wallet, maar heel simpel en veilig. Op deze locker kunnen een onbeperkt aantal ‘private keys’ bewaard worden en hij ondersteund bekende Bitcoin wallets als Electrum. Behalve bitcoins kunnen er ook altcoins zoals Namecoin, Dogecoin, Dash, Testnet en Litecoin op de Keepkey bewaard worden.

Op deze pagina komen de volgende onderwerpen aan bod:
De producent van Keepkey
Veiligheidsfuncties van de Keepkey wallet
Betaling en bezorging
Vergelijk en bestel de populairste hardware wallets

Keepkey kopen? Kies de gewenste leverancier:

MODEL

LEVERANCIER

BETAALWIJZE

BESTE KEUS

PRIJS

KOOP NU!

$49,-

€56,95

*Als de hardware wallet vanaf buiten de EU geleverd moet worden is er een kans dat er nog invoerrechten betaald moeten worden. Het is aan jezelf om dit uit te zoeken.

De producent van Keepkey

Keepkey is een Amerikaans bedrijf, gespecialiseerd in veilige opslag van blockchain assets en is gevestigd in Washington.

Keepkey wordt het eerste veilige handelsplatform in samenwerking met Shapeshift

Keepkey heeft laatst getekend voor een samenwerking met het instant blockchain handelsplatform om hun API in de hardware wallet te integreren. Dit betekent dat gebruikers alle ondersteunde coins veilig binnen de keepkey wallet kunnen wisselen.

De transacties om het wisselen mogelijk te maken vinden binnen de beveiligde omgeving van de keepkey wallet plaats. De functie om te kunnen handelen staat normaal gesproken uit. Wanneer je het wil gebruiken moet je het activeren. Het is op dit moment nog in ontwikkeling, maar zal binnenkort op de markt komen!

Veiligheidsfuncties van de keepkey wallet

De Keepkey geeft bij het installeren van de wallet eenmalig de recovery seeds. Verder wordt er een wachtwoord ingesteld dat om toegang te kunnen krijgen tot de hardware wallet moet worden ingevoerd. Op het display waar het wachtwoord moet worden ingetoetst veranderd de volgorde van de cijfers steeds.

Betalingen worden veilig in de wallet ondertekent en vervolgens via de computer waar hij op aangesloten is naar het Bitcoin netwerk verzonden. Dit zorgt ervoor dat een ander niets met jouw bitcoins kan doen en geen toegang tot jouw ‘private key’ heeft. De private key komt nooit met de computer in aanraking, dus zelfs op een geïnfecteerde computer kan je veilig de keepkey gebruiken.

Betaling en bezorging

De Keepkey kost 79 USD en kan betaald worden met Bitcoin en Paypall. Bezorging in 5 tot 7 dagen is gratis, 2 dagen kost 10 USD en de volgende dag in huis 20 USD.

Vergelijk de beste hardware wallets

Lees ook:

Wat een hardware wallet is en waarom je er een moet kopen.

Bitcoin, altcoin en cryptografie uitgelegd.

Alles over veiligheid van jouw bitcoins.

Trezor hardware wallet.

Ledger hardware wallet.

Hardware wallet voor Ethereum.

Paper wallets uitgelegd.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. welke (ook alts) cryptocoins kun je tegelijkertijd op de wallet geïnstalleerd/gebruikt worden?

Beveilig Je Bitcoins Optimaal Met De Shamir's HODL Pack Actie Van TrezorVerdeel Je Backup Seed Van De Trezor T Over Vijf Crypto Steel Capsules

Dit pakket bevat een Trezor Model T hardware wallet en vijf Crypto Steel capsules. Hiermee kan je met Shamir's Secret Sharing je backup seed super veilig over 5 verschillende locaties verspreiden. Je kan zelf instellen hoeveel uit de vijf delen je nodig hebt om je wallet te herstellen. Met dit pakket weet je zeker dat je jouw Bitcoins niet zal verliezen bij een inbraak of een brand!