Menu Sluiten

Bewaar je bitcoins veilig op een Bitbox hardware wallet

bitbox hardware walletBitbox is een hardware wallet van Zwitserse makelarij. De focus van Bitbox ligt op veiligheid en simpliciteit. De Bitbox is een van de kleinere hardware wallets op de markt en tevens ook het laagst geprijsd. Wil je een kleine, simpele maar degelijke hardware wallet dan is de Bitbox wat voor jou!

De volgende onderwerpen komen op deze pagina aan bod:
De Bitbox hardware wallet
De producent van Bitbox
Sterke en zwakke kanten
Prijs en levering
Vergelijk alle hardware wallets

Bitbox kopen? Kies de gewenste leverancier:Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

BITBOX WALLET

€59.00

BESTEL BIJ DE FABRIKANT

BETAAL MET BITCOIN OF CREDITCARD

EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN

OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR

BITBOX WALLET

€45.00

BESTEL BIJ BOL.COM

BESTEL VANDAAG, MORGEN IN HUIS

BETAAL MET IDEAL OF CREDITCARD

GRATIS BEZORGING

BESCHIKBAAR

De Bitbox hardware wallet

bitbox wallet kopenDe Bitbox hardware wallet is klein maar fijn apparaat om veilig je bitcoins en litecoins op te slaan en te gebruiken. Ook Ethereum, Ethereum classic en alle ERC-20 tokens kunnen met de Bitbox beveiligd worden in Myetherwallet. Daarnaast kan de Bitbox ook nog gebruikt worden voor 2 factor authorisation.

Anders dan andere hardware wallets gebruikt de Bitbox een SD card om de backup te maken. Alle software is open source en kan gebruikt worden in combinatie met TOR voor extra privacy.

De producent van Bitbox

De Bitbox hardware wallet wordt geproduceerd door het Zwitserse bedrijf Shift Devices dat in 2015 is opgericht om digitale veiligheid naar een nieuw niveau te brengen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gerespecteerde speler in de cryptocurrency wereld en heeft al meer dan 20 werknemers. De Bitbox is het eerste product waarbij de Zwitserse degelijkheid direct bewezen is.

Sterke en zwakke kanten van de Bitbox

De Bitbox Hardware wallet is super goed beveiligd, laag geprijsd en privacy staat hoog in het vaandel. Ook is het apparaat zeer klein waardoor het gemakkelijk meegenomen kan worden naar kantoor of op reis. Het nadeel echter is dat er maar een beperkt aantal altcoins mee opgeslagen kunnen worden en er geen uitgebreide functies op zitten.

Prijs en levering

De Bitbox kost 59 Euro en is daarmee de goedkoopste gerespecteerde hardware wallet. Bezorging kost 19 Euro en zal 2 tot 4 dagen duren. Wanneer je meerdere apparaten besteld bespaar je dus op bezorgkosten omdat dit maar een keer in rekening zal worden gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *