Vergelijk Black Friday Hardware Wallet Kortingen En Acties

Black Friday Kortingen Op Hardware Wallets Rond Zwarte Vrijdag 2021

Home » Hardware wallet » Hardware Wallet Kortingen » Vergelijk Black Friday Hardware Wallet Kortingen En Acties
black friday hardware wallet deals 2021

26 November 2021 is het weer Black Friday oftewel Zwarte Vrijdag, een Amerikaanse traditie om Thanksgiving te vieren, waarbij winkeliers flinke kortingen weggeven. Hardware wallet fabrikanten doen ook elk jaar mee, dus je kan tijdens deze dagen ook een flinke Black Friday korting krijgen op een hardware wallet. Als je over wil stappen naar een ander apparaat of als je jouw eerste hardware wallet wil kopen is Black Friday de perfecte dag om dit lekker goedkoop te doen!

De Beste Hardware Wallet Black Friday Aanbiedingen Van 2021

MODEL

ORIGINELE PRIJS

KORTING

ACTIE PRIJS


ACTIE CODE

KOOP NU!

TREZOR ONE

€53,-

Coming Soon!

Coming Soon!

-

TREZOR MODEL T

€164,-

Coming Soon!

Coming Soon!

-

LEDGER NANO S

€59,-

Coming Soon!

Coming Soon!

-

LEDGER NANO X

€119,-

Coming Soon!

Coming Soon!

-

COLD CARD

$119,97

Coming Soon!

Coming Soon!

-

COBO VAULT

$119,-

Coming Soon!

Coming Soon!

-

De Beste Hardware Wallet Zwarte Vrijdag Kortingen Voor 2021

black friday hardware wallet deals 2020

Wat Voor Black Friday Kortingen Kan Ik Krijgen Op Hardware Wallets in 2020?

In de tabel hieronder hebben we alle hardware wallets naast elkaar gezet en kan je de kortingen die ze op Black Friday weggeven vergelijken.Ook kan je hier de hardware wallet bestellen en zo de korting direct claimen!

MODEL

ORIGINELE PRIJS

KORTING

ACTIE PRIJS

ACTIE CODE

KOOP NU!

TREZOR 1

€48,76

€39,-

CYBERMONDAY2020

TREZOR T

€149,-

€119,20

CYBERMONDAY2020

LEDGER NANO S

€59,-

€32,45

BFLASTDAY

LEDGER NANO X

€119,-

€65,45

BFLASTDAY

COLDCARD

$119,97

$101,97

-

COBO VAULT

$149,-

$126,65

BF2020

*Alle hardware wallets die je hier koopt worden direct bij de fabrikant besteld.

Zwarte Vrijdag 2020 Korting Trezor

black friday discount trezor

Trezor is één van de bekendste hardware wallets en dus goed getest met echt geld in de echte wereld. Heb je een Trezor 1 en wil je overstappen naar de nieuwere Trezor Model T dan is dit je kans. Trezor geeft namelijk een mooie korting van 20% weg. Hierdoor kost de Trezor One deze dagen maar €39,- en de Trezor T maar €119,20.

Trezor is ook zeer geschikt voor multisignature, dus als je extra goedkoop een multisignature opstelling wil opzetten kan je dat nu het beste doen. Met de code ‘Blackfriday2020’ kan je deze mooie korting direct opeisen!

Black Friday 2020 Korting Ledger

ledger black friday korting

Ledger is de beste hardware wallet voor altcoins en DeFi. Vooral tijdens de DeFi hype is het belangrijk goed voor de beveiliging van je coins te zorgen. Of je nu een Ledger Nano S wil of een Ledger Nano X, rond Black Friday zal je een flinke korting krijgen!

Op zowel de Ledger Nano X als de Ledger Nano S krijg je maar liefst 40% korting! De Ledger Nano S die normaal €59,- kost kan je nu voor €35,40 krijgen en de Ledger Nano X die normaal €119,- kost krijg je nu voor maar €71,40! Koop hem nu met de code ‘Blackfriday20’ en claim deze fantastische korting:

Zwarte Vrijdag 2020 korting Coldcard

coldcard korting

Als je voor de komende bullrun echte air-gapped cold storage wil voor je bitcoins moet je echt de Coldcard hebben. Net als andere hardware wallet fabrikanten geeft Coldcard flinke kortingen weg.  Grijp nu je kans om hem voor een mooie prijs te krijgen!

De korting op de Coldcard, Opendime en verschillende pakketten is dit jaar 15%. De Coldcard MK3 kost daarom geen $119,97, maar tijdens de weken van Black Friday maar $101,97. Koop de Coldcard nu voor een leuke korting!

TIP: Gebruik Black Friday elk jaar om je Bitcoin en crypto security te herzien. 

  • Koop op Black Friday een hardware wallet als je nu alleen maar een online wallet gebruikt of je bitcoins opeen exchange hebt staan
  • Upgrade op van Black Friday een eerste generatie hardware wallet naar een tweede generatie hardware wallet
  • Zet multisignature met meerdere hardware wallets op, op Black Friday kan je op alle apparaten die je aanschaft een mooie korting krijgen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het Boek Dank God Voor Bitcoin Is Nu Verkrijgbaar In Het Nederlands!Bestel Hem Nu En Krijg 10% Korting Als Je Met Bitcoin Betaald!

Dank God Voor Bitcoin beschrijft de morele aspecten van geld en legt uit waarom Bitcoin vanuit een religieus oogpunt belangrijk is. Het beschrijft waar het is fout gegaan met het huidige geld systeem, wat de maatschappelijke gevolgen hiervan zijn en wat er moet gebeuren om dit te herstellen. Dit boek is een must read als je gelovig bent, maar ook als je niet gelooft zal het enorme inzichten bieden. Bestel het nu en krijg 10% korting als je met Bitcoin of Lighting betaald!