Ledger Live, de Ledger is nu een stuk gebruiksvriendelijker!

Gemakkelijk je accounts managen met Ledger Live

Ledger Live is een nieuwe applicatie van om alle accounts van je Ledger hardware wallet te kunnen managen vanuit een en dezelfde app. Dit maakt het gebruik van de Ledger veel gemakkelijker en overzichtelijker en geeft de mogelijkheid om de totale waarde van je digitale assets in een oogopslag te bekijken. Ledger Live is een gigantische verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van de Ledger apparaten.

Hoe werkt Ledger Live
Hidden wallets in Ledger Live invoeren
Meer informatie over Ledger
De beste hardware wallets

Hoe werkt Ledger Live

ledger live
Ledger Live – De alles in een applicatie

Je kan de Ledger Live applicatie downloaden op de website van Ledger, de stappen om het op jouw computer te installeren zijn simpel en wijzen vanzelf. Wanneer je Ledger Live op je computer hebt geïnstalleerd kan je jouw apparaat aansluiten en het programma openen. Nu kan je jouw Ledger configureren en een wachtwoord instellen om jouw privacy te garanderen. Dit wachtwoord is niet om je assets te beschermen, dat doet je hardware wallet zelf al, maar om te zorgen dat niemand toegang tot je saldo en adressen kan krijgen.

In de applicatie kan je alle wallets voor verschillende cryptocurrencies die je voorheen een voor een moest installeren activeren of de-activeren en accounts aanmaken. Wanneer je Ledger al in gebruik was zal de applicatie hem herkennen en jouw saldo weergeven in account 1 en deze kan je dan instellen. Wanneer je nog geen actieve wallets had kan je nieuwe aanmaken.

Hidden wallets in Ledger Live invoeren

Een van de meest interessante functies van een hardware wallet zijn hidden wallets omdat deze een extra laag van beveiliging toevoegen en ook je privacy nog eens flink verbeteren omdat het niet te bewijzen valt dat je deze wallets hebt. In Ledger Live kan je zowel je normale wallets als je hidden wallets toevoegen door je Ledger te openen met een andere pincode in dezelfde applicatie. Je hoeft Ledger Live dus maar een keer the downloaden en installeren.

Om je hidden wallets ook echt verborgen te laten zijn is het aan te raden om je account na elk gebruik te verwijderen uit je portfolio. Dit doe je door naar je account te gaan en op ‘Delete’ te drukken, wanneer je de wallet weer wil gebruiken kan je hem simpelweg opnieuw toevoegen. Nu zal niemand je verborgen wallets zien in je portfolio wanneer je gedwongen wordt de applicatie te openen!

Bestel Ledger Wallet
4.9/5 - (35 stemmen)

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. bij het instellen van Ledger Live blijft de opstart beperkt tot de genuine check. Daarop blijft hij staan

Het Boek Dank God Voor Bitcoin Is Nu Verkrijgbaar In Het Nederlands!Bestel Hem Nu En Krijg 10% Korting Als Je Met Bitcoin Betaald!

Dank God Voor Bitcoin beschrijft de morele aspecten van geld en legt uit waarom Bitcoin vanuit een religieus oogpunt belangrijk is. Het beschrijft waar het is fout gegaan met het huidige geld systeem, wat de maatschappelijke gevolgen hiervan zijn en wat er moet gebeuren om dit te herstellen. Dit boek is een must read als je gelovig bent, maar ook als je niet gelooft zal het enorme inzichten bieden. Bestel het nu en krijg 10% korting als je met Bitcoin of Lighting betaald!