De Ledger Nano X is het nieuwste model van de gewaardeerde hardware wallet producent Ledger. Dit nieuwe model was al een tijdje uit, maar kon alleen via een pre-order besteld worden. Vanaf vandaag wordt de Ledger Nano X direct verscheept wanneer je hem besteld. 

Als je hem vandaag besteld heb je hem binnen een week in huis. Wanneer je voor een snellere bezorg optie kiest zelfs in 1 tot 3 dagen. De Nano X kost 119 Euro en met de link hieronder kan je hem direct bestellen:

KOOP DE LEDGER NANO X

Wat is nieuw bij de Ledger Nano X?

ledger nano x

De Ledger Nano X lijkt op het oudere model (Nano S), maar er zijn een paar interessante verbeteringen doorgevoerd. Dit nieuwe model is uitgerust met dezelfde beveiligde chip als de Nano S, maar omdat de knoppen en het schermpje wat groter zijn is de gebruiksvriendelijkheid wat beter. Dit zijn de belangrijkste verbeteringen:

Bluetooth

De Ledger Nano X is uitgerust met bluetooth, je hoeft hem dus niet meer aan te sluiten met een USB kabel. Wanneer het bluetooth signaal wordt onderschept brengt dit geen beveiligingsrisico’s met zich mee. Er worden namelijk alleen bestanden die al met de private key ondertekent zijn via bluetooth verzonden. De private key zelf blijft veilig in het apparaat.

Mobile app

Je kan deze hardware wallet behalve op je desktop computer ook op een mobiele telefoon gebruiken. De mobiele app is geschikt voor zowel Android als IOS. Je kan nu dus altijd veilig bij je crypto valuta’s, zelfs als je onderweg bent en geen laptop bij je hebt. 

Tot wel 100 apps

Op de Ledger Nano S kan je nog geen tien verschillende apps installeren. Wanneer je meer verschillende coins op wil slaan moet je dus eerst bestaande apps verwijderen. Met de Ledger Nano X is dit niet meer nodig. Er kunnen tot maar liefst 100 apps op het apparaat worden opgeslagen. Zo kan je de crypto valuta’s op een veel overzichtelijkere manier managen.

Maarliefst 1100 crypto valuta’s

Je kan 1100 verschillende altcoins op dit nieuwe model opslaan, waarvan je dus honderd apps tegelijk geïnstalleerd kan hebben. Dit maakt de Ledger Nano X de nummer één hardware wallet voor altcoin investeerders. 

Moet ik mijn Nano S nu inruilen voor een Nano X?

Wanneer je jouw hardware wallet puur voor veilige opslag van cryptovaluta’s gebruikt en in de hierboven genoemde verbeteringen niet veel meerwaarde ziet kan je gewoon de Nano S blijven gebruiken. 

Het oudere model is super goed beveiligd en met de gebruiksvriendelijkheid is niets mis. Als je nog geen hardware wallet hebt en de 119 Euro voor dit model te duur vindt, kan je ook gewoon de veel goedkopere Nano S kopen. In dat geval kan je bij ons alle gerespecteerde hardwarewallets vergelijken

KOOP NU DE LEDGER NANO X

hardware wallet nieuws
Geef ons een fooi met Lightning!

4.6/5 - (22 stemmen)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het Boek Dank God Voor Bitcoin Is Nu Verkrijgbaar In Het Nederlands!Bestel Hem Nu En Krijg 10% Korting Als Je Met Bitcoin Betaald!

Dank God Voor Bitcoin beschrijft de morele aspecten van geld en legt uit waarom Bitcoin vanuit een religieus oogpunt belangrijk is. Het beschrijft waar het is fout gegaan met het huidige geld systeem, wat de maatschappelijke gevolgen hiervan zijn en wat er moet gebeuren om dit te herstellen. Dit boek is een must read als je gelovig bent, maar ook als je niet gelooft zal het enorme inzichten bieden. Bestel het nu en krijg 10% korting als je met Bitcoin of Lighting betaald!