Multisignature Met Sparrow Wallet

Sparrow Wallet is een open source Bitcoin wallet die zowel geschikt is voor single signature als voor multisignature. Een groot aantal hardware wallets worden ondersteund, dus je kan mooie uitgebreide opstellingen maken met verschillende hardware wallets. Deze wallet werkt gemakkelijk heeft een breed scala aan interessante opties om voor zaken zoals fees en privacy te optimaliseren. 

Hardware Wallets Die Geschikt Zijn Voor Sparrow Wallet

MODEL

PRIJS

RATING

MEER INFO

KOOP NU!

TREZOR MODEL T

€189,-

LEDGER NANO X

€119,-

KEYSTONE PRO

$169,-

COLDCARD MK3

$129,97

TREZOR ONE

€53,-

LEDGER NANO S

€59,-

Wat is Sparrow Wallet?

Sparrow Wallet is een Bitcoin wallet waarmee je multisignature op kan zetten met tot wel 20 signers. Deze wallet is compatibel met een groot aantal hardware wallets, maar je kan ook online wallets gebruiken of in Sparrow zelf nieuwe seeds aanmaken. Je kan de multisignature opstelling helemaal offline opzetten, zodat hackers niet mee kunnen kijken.

Ook kan je tussen verschillende address formaten kiezen en je kan zelf bepalen of je de blockchain informatie van een publieke server, je eigen node of een electrum server wil ontvangen. Als je transacties wil maken kan je verschillende UTXO’s apart selecteren om jouw privacy beter te beschermen. Ook zit er een geavanceerde tool in de wallet om de fee in te stellen. Hierdoor zal je nooit te veel betalen voor je Bitcoin transactie! 

Welke hardware wallets worden ondersteund?

De klassieke hardware wallets zoals Trezor and Ledger zijn geschikt voor Sparrow Wallet. Omdat Sparrow PSBT ondersteund, kan je ook airgapped hardware wallets zoals Coldcard en Keystone gebruiken. Voor optimale veiligheid is het aan te raden verschillende hardware wallets te gebruiken zodat je nog voldoende signers beschikbaar hebt als één type faalt. Daarnaast is het ook altijd aan te raden om de hardware wallets direct bij de fabrikant te bestellen om supplychain attacks te voorkomen. Alle hardware wallets op deze pagina zullen direct bij de fabrikant besteld worden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het Boek Dank God Voor Bitcoin Is Nu Verkrijgbaar In Het Nederlands!Bestel Hem Nu En Krijg 10% Korting Als Je Met Bitcoin Betaald!

Dank God Voor Bitcoin beschrijft de morele aspecten van geld en legt uit waarom Bitcoin vanuit een religieus oogpunt belangrijk is. Het beschrijft waar het is fout gegaan met het huidige geld systeem, wat de maatschappelijke gevolgen hiervan zijn en wat er moet gebeuren om dit te herstellen. Dit boek is een must read als je gelovig bent, maar ook als je niet gelooft zal het enorme inzichten bieden. Bestel het nu en krijg 10% korting als je met Bitcoin of Lighting betaald!