Ngrave Hardware Wallet

Home » Ngrave Hardware Wallet

Ngrave, de tweede generatie air-gapped hardware wallet

ngrave hardware wallet

De NGrave hardware wallet is een zogenaamde tweede generatie hardware wallet. Dit apparaat is zowel geschikt voor Bitcoin als altcoins. Hij ziet er spick-en span uit en heeft enorm interessante beveiligingsfuncties. Deze hardware wallet werkt met QR codes en heeft dus geen USB verbinding zoals de oudere apparaten dat wel hebben.

Hierdoor is de NGrave honderd procent air-gapped en dus volledig beschermd tegen online hackers. Bovendien komt de NGrave met een mobiele app voor IOS en Android waarmee je jouw portfolio veilig op jouw mobiel kan bekijken zonder de hardware wallet te hoeven openen.

Daar komt nog eens bij dat de Ngrave de beste beveiligde chip in de industrie gebruikt, dus ook fysiek is hij haast niet te kraken. Wil je een super veilige, moderne en gebruiksvriendelijke hardware wallet: Dan is de Ngrave de beste keuze!

MODEL

LEVERANACIER

BETAALWIJZE

BESTE KEUS

PRIJS

KOOP NU!

Uitverkocht, maar je kan je inschrijven voor de volgende batch!

Niet Beschikbaar

Een Ngrave Zero kopen

De NGrave Zero is momenteel het nieuwste en enige model van Ngrave. Deze hardware wallet is momenteel uitverkocht, maar je kan je inschrijven om bij de volgende batch als eerste aan de beurt te zijn. Klik op de knop hieronder en schrijf je in!

Wat maakt de Ngrave hardware wallet bijzonder?

ngrave zero

De Ngrave hardware wallet heeft bijna alle imperfectheden die bij de eerste generatie hardware wallets zijn gevonden weggewerkt: Zo heeft deze hardware wallet geen USB aansluiting, waardoor er totaal geen contact is met het online apparaat en deze wallet dus honderd procent air-gapped is. Informatie wordt doormiddel van QR codes gecommuniceerd.

Dit is de optimale manier om een air-gap op te zetten: Op bijvoorbeeld een SD card wat ook een air-gap methode is, kan in het slechtste geval nog malware meekomen. De garantie dat de private key altijd offline blijft is bij deze hardware wallet dus veruit het grootst. Bovendien is het super gebruiksvriendelijk: Je hoeft alleen maar een code te scannen en geen SD kaarten te wisselen tussen verschillende apparaten.

Verder worden de private keys op een enorm goede manier aangemaakt, omdat er meerdere vormen van ‘randomness’ worden toegevoegd. Zo worden de vingerafdruk van de gebruiker en de sterkte van het licht gebruikt. Hierdoor kan NGrave nooit weten wat de key is die je hebt aangemaakt, zelfs niet als er een gemanipuleerde random number generator in zit. Hieronder kan je een goed overzicht van de NGrave Zero bekijken:

De Ngrave is fysiek niet te kraken

best beveiligde hardware wallet

Ook fysiek is de Ngrave hardware wallet zo goed als niet te kraken. De best beveiligde chip in de industrie is gebruikt in het ontwerp, het apparaat heeft daardoor een EAL7 certificering. Dit betekent dat het bij de Ngrave het duurste is van alle beschikbare hardware wallets om de private key uit het apparaat te halen. Het kost waarschijnlijk veel meer dan je er ooit op zal zetten.

Ook de backup plaat die je erbij kan kopen bestaat uit twee delen die alleen te lezen zijn als je in bezit bent van beide. Als je de twee backup delen dus apart opslaat, is het voor een dief onmogelijk je bitcoins te stelen als ze je hardware wallet of je backup in bezit hebben. Met de Ngrave is het dus ook mogelijk je backup super veilig op te slaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het Boek Dank God Voor Bitcoin Is Nu Verkrijgbaar In Het Nederlands!Bestel Hem Nu En Krijg 10% Korting Als Je Met Bitcoin Betaald!

Dank God Voor Bitcoin beschrijft de morele aspecten van geld en legt uit waarom Bitcoin vanuit een religieus oogpunt belangrijk is. Het beschrijft waar het is fout gegaan met het huidige geld systeem, wat de maatschappelijke gevolgen hiervan zijn en wat er moet gebeuren om dit te herstellen. Dit boek is een must read als je gelovig bent, maar ook als je niet gelooft zal het enorme inzichten bieden. Bestel het nu en krijg 10% korting als je met Bitcoin of Lighting betaald!