Surf veilig over het internet met de Brave Browser

brave browser

De Brave Browser is een goed hulpmiddel om je online privacy te beschermen. Het is een goed idee om deze browser toe te voegen aan de mix van privacy tools. Brave is een fork van Google Chroom, waarbij privacy de hoogste prioriteit heeft. Tracking wordt verhinderd en advertenties worden geblokkeerd. In de Brave Browser wordt de gebruiksvriendelijkheid van Chroom dus met een hoog privacy niveau gecombineerd. 

Brave is er vooral op gericht dat jouw online identiteit niet in kaart wordt gebracht en niet aan derde partijen wordt verkocht. Bovendien zijn belangrijke tools geïntegreerd om jouw privacy nog eens extra te verbeteren, wanneer je dat nodig vind. Privacy is de standaard en als je om een of andere reden wel getraceerd wil worden of advertenties wil zien moet je dit handmatig aanzetten. 

Om adverteerders en makers van content toch financieel te kunnen belonen is het BAT token geïntegreerd. Hierdoor kunnen gebruikers ervoor kiezen om betaald te krijgen om advertenties te zien. Bovendien kunnen websites en blogs op die manier toch geld verdienen aan de bezoekers die Brave gebruiken.

Wat is de Brave Browser?

wat is de brave browser

Brave is een browser die kwa user interface erg op Google Chroom lijkt en standaard advertenties en auto-play videos blokkeert. Bovendien traceert deze browser het gedrag van de gebruiker niet. Hierdoor openen pagina’s sneller en wordt jouw surf gedrag niet geregistreerd en doorverkocht. Bovendien kan je de browser zo gebruiken dat je helemaal anoniem kan surfen.

Als je wil kan je advertenties aanzetten, dan zal je in Basic Attention Tokens (BAT) betaald worden voor het zien ervan. Met Brave kan je dus je privacy beschermen, terwijl je ook nog wat kan bijverdienen! Verdiende BAT tokens komen in de geïntegreerde wallet die je met hardwarewallets zoals de Trezor en Ledger kan beveiligen. Ook kan je instellen dat een deel van je tokens aan de sites die je het meest bezoekt gedoneerd worden. Makers van goede content kunnen dus nog steeds geld verdienen.

Je hebt de optie om Tor te gebruiken

anoniem surfen

Als je echt anoniem wil surfen kan je de geïntegreerde Tor browser gebruiken. In de Brave Browser kan je een nieuwe tapblad openen over Tor. Je hoeft de Tor Browser dus niet eens te downloaden. Je kan het met één muisklik in de Brave browser gebruiken wanneer je dat nodig vind. Het is aan te raden in ieder geval al je bitcoin activiteiten over Tor uit te voeren. Met de Brave Browser is dit super gemakkelijk!

In de Brave browser kan je veiliger zoeken 

veilig online zoeken

Je kan in de browser instellen dat Duckduckgo als standaard zoekmachine wordt gebruikt. Deze zoekmachine is speciaal ontworpen om de gebruikers niet te bespioneren en om geen persoonlijke informatie door te verkopen. Bovendien zullen de zoekresultaten puur algoritmisch bepaald worden.

Bepaalde politiek gevoelige onderwerpen zullen dus niet gecensureerd worden. Door op deze manier te zoeken heb je dus minder kans te verraden dat je een bitcoiner bent en ben je bovendien meer immuun voor misinformatie programma’s en censuur.

https://youtu.be/NrmnaShNp-I

Je kan geld verdienen door Brave te gebruiken

verdien geld met brave

De Brave Browser op zichzelf is al een flinke vooruitgang op het gebied van privacy en gebruiksvriendelijkheid, maar als je wil kan je ook nog eens geld verdienen door advertenties aan te zetten. Een deel van de advertentie inkomsten worden namelijk met de gebruikers gedeeld, dus als je deze functie aan hebt staan zal je waarschijnlijk voor een paar tientjes per jaar aan BAT verdienen. 

Je wordt er niet rijk van, maar je hoeft er ook niets voor te doen, terwijl je van een superieure browser kan genieten. Bovendien is een flinke bullrun in crypto best waarschijnlijk en kunnen die paar tientjes makkelijk een paar honderd Euro waard worden. Als je het BAT token niets vind omdat je bijvoorbeeld een Bitcoin maximalist bent, kan je de browser ook gebruiken zonder ook maar iets met de BAT economie te maken te hebben. Al deze functies staan namelijk standaar uit, dus als je niets doet kan je puur van de extra privacy genieten.

Download de Brave Browser

HIER kan je de Brave Browser downloaden. De browser werkt zowel op de PC als op de Mac en mobiel. Na het downloaden kan je alle instellingen naar wens instellen en ben je klaar om veiliger en anoniemer te surfen en ook nog eens een klein beetje geld te verdienen. Jouw data zal niet meer verkocht worden en bovendien zal je mee delen in de advertentie inkomsten!

1 gedachte over “Brave Browser”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Black Friday Acties! Ontvang Nu Tot 30% Korting Bij De Aankoop Van Een Hardware Wallet!Druk Op De Knop Beneden Om Alle Acties Te Bekijken!

Deze hele week geven hardware wallet fabrikanten mooie kortingen of gratis Bitcoin weg als je een hardware wallet koopt. Vergelijk de acties en maak gebruik van de beste deal! Een perfecte gelegenheid om met veilige zelf-custody te beginnen of om je huidige setup uit te breiden!