Trezor viert zijn vijfjarig bestaan! Vandaag mooie korting op de Trezor 1

Trezor geeft vandaag een leuke korting op de Trezor 1

Trezor is de eerste hardware wallet die op de markt kwam, de Trezor 1 is de eerste hardware wallet ooit. Het idee om een apparaat te creëren om bitcoins veilig op te slaan begon 7 jaar geleden en vandaag precies 5 jaar geleden werd Satoshi Labs, het bedrijf dat de Trezor produceert opgericht. Om dit te vieren geeft Trezor vandaag de Trezor 1 weg met 23% korting! Grijp deze kans en bestel gelijk een Trezor!

ACTIE!

trezor vandaag korting
Vandaag Krijg Je 23% korting op de Trezor 1!

Omdat Trezor vandaag 5 jaar bestaat kan je een Trezor 1 bestellen met 23% korting! Deze actie geld alleen vandaag!

Bestel de Trezor 1 HIER en krijg 23% korting.

Trezor geeft iedereen de mogelijkheid zijn eigen keys te bewaren

Bitcoin is gecreëerd met het idee dat iedereen over zijn eigen geld kan beschikken en dit is alleen het geval wanneer je jouw eigen keys bewaard. Het opslaan van je eigen keys kan ingewikkeld zijn, wanneer er iets fout gaat kan je al je coins kwijt raken. Trezor was de eerste die met een goede oplossing voor dit probleem kwam: Een hardware wallet.

Een hardware wallet is de beste manier om je eigen keys op een veilige manier op te slaan zonder allerlei ingewikkelde procedures te volgen. Trezor kwam met een product dat het voor de gemiddelde consument mogelijk maakt om bitcoins op een veilige manier in eigen beheer te houden!

Trezor toont de kracht van open source software aan

De Trezor 1 is al meer dan 5 jaar oud en nog steeds een van de beste producten op de markt. Omdat de software open source is kan iedereen verbeteringen doorvoeren en blijft het product up to date. Hierdoor lukt het Trezor voorop te blijven lopen zonder te verouderen. De Trezor is dan wel de oudste hardware wallet op de markt, de software is gloednieuw en modern!

PROFITEER VAN DE 23% KORTING EN KOOP VANDAAG EEN TREZOR1

5/5 - (25 stemmen)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het Boek Dank God Voor Bitcoin Is Nu Verkrijgbaar In Het Nederlands!Bestel Hem Nu En Krijg 10% Korting Als Je Met Bitcoin Betaald!

Dank God Voor Bitcoin beschrijft de morele aspecten van geld en legt uit waarom Bitcoin vanuit een religieus oogpunt belangrijk is. Het beschrijft waar het is fout gegaan met het huidige geld systeem, wat de maatschappelijke gevolgen hiervan zijn en wat er moet gebeuren om dit te herstellen. Dit boek is een must read als je gelovig bent, maar ook als je niet gelooft zal het enorme inzichten bieden. Bestel het nu en krijg 10% korting als je met Bitcoin of Lighting betaald!