Trezor Wallet

Trezor hardware wallet

Trezor is een zeer goed beveiligde hardware wallet waarop je behalve bitcoins, ook verschillende altcoins op kan slaan. Op Hardware Walletdeze hardware wallet kan je verschillende reguliere bitcoin wallets installeren, waaronder bekende namen als Mycelium en Multibit HD.

De producten van Trezor
Veiligheidsfuncties van de Trezor wallet
Betaalmogelijkheden en bezorging
Vergelijk hardware wallets en bestel direct

Producten van Trezor

Trezor heeft lange tijd maar een type hardware wallet gehad. Omdat ze de eerste hardware wallet producent waren hebben ze veel tijd en moeite in de ontwikkeling van een standaard product gestoken. De standaard Trezor is een super fijn en veilig apparaat, maar sinds kort hebben ze ook een meer geavanceerde versie: De Trezor model T ofwel Trezor 2.

Standaard Trezor

Trezor walletDe standaard Trezor is het eerste product van Satoshilabs en al jarenlang een zeer populaire hardware wallet. Deze wallet ondersteund ook verschillende altcoins zoals Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash en Zcash. De standaard trezor is gebruiksvriendelijk, simpel en super veilig. De standaard Trezor kost 89 Euro.

 

Bestel Trezor Wallet

Trezor model T/ Trezor 2

trezor 2
Trezor 2 / Trezor model T

De Trezor 2 ofwel Trezor model T is het vervolg type op de standaard Trezor en heeft inplaats van een klein schermpje een groter touchscreen. Ook is deze wallet sneller in gebruik en door het touchscreen nog makkelijker te bedienen. Ook zijn er extra veiligheidsfuncties toegevoegd. De pin wordt nu alleen op het apparaat zelf ingegeven en de USB verbinding komt alleen maar tot stand wanneer de gebruiker geverifieerd is.

De Trezor 2 ondersteund naast Bitcoin ook altcoins als Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash, Zcash en NEM. In de toekomst zullen nog meer altcoins ondersteund worden.

Verder heeft deze geavanceerde versie een open source platform waar met simpelere programmeertaal applicaties en toepassingen geschreven kunnen worden. Dit trekt naar verwachting in de toekomst nog meer programmeurs aan die programma’s voor de Trezor 2 schrijven en verbeteren!

Momenteel is de Trezor 2 alleen nog maar verkrijgbaar via de pre-sale. De bestelde apparaten zullen Januari 2018 verstuurd worden. Hoe eerder je besteld hoe goedkoper!

PRE-ORDER VAN DE TREZOR 2 IS MOMENTEEL VOLLEDIG UITVERKOCHT

De producent van Trezor

Trezor wordt geproduceerd door ‘Satoshilabs’ een bedrijf dat in Praag gevestigd is en zich bezig houd met het ontwikkelen en verbeteren van functies om Bitcoins te mijnen, versturen en op te slaan. Satoshilabs is opgericht door 3 personen in 2013 en is sindsdien flink uitgebreid.

Veiligheidsfuncties van de Trezor wallet

De trezor is een van de best beveiligde hardware wallets met verschillende veiligheidsfuncties. Bijgeleverd bij de Trezor krijg je een kaartje waarop je de ‘recovery seed’ kan schrijven, hiermee kan je bij verlies of diefstal je saldo terughalen in een nieuwe wallet. Je kan ook de ‘Cryptosteel’ bestellen. Dit is een onvernietigbaar roestvrijstaal plaatje met je recovery seeds erop. Dit zorgt ervoor dat je seeds langer zichtbaar blijven en dat ze zelfs een brand doorstaan.

Ook kan je een pincode invoeren om toegang tot je wallet te krijgen. Op het display waar de pincode ingevoerd dient te worden wisselen de cijfers elke keer, waardoor jouw pincode moeilijker te stelen is. Na elke mislukte poging om de pincode in te voeren neemt de tijd waarna je het weer kan proberen toe, zodat het onmogelijk is om hem te raden. Boven op de pincode kan je indien gewenst een encrypted wachtwoord gebruiken.

Het is verder mogelijk een app op je online computer te installeren, die verbonden is met de ‘public key’ van jouw wallet, waardoor je zonder in je Trezor in te loggen je transacties kan bekijken, maar geen transacties uit kan voeren. Hierdoor hoef je minder vaak in te loggen. In het algemeen is het moment van inloggen het grootste risico, wanneer hackers je wachtwoord proberen stelen, is dat het moment.

Betaalmogelijkheden en bezorging

De Trezor hardware wallet kost 89 EUR, dit bedrag kan betaald worden met bitcoin of creditcard. Wanneer je geen bitcoins bezit, wat niet voor de hand ligt als je een hardware wallet wil kopen, kan je geld wisselen voor bitcoins bij een exchange.

Je kan zelf kiezen voor standaard of express bezorging. Standaard bezorging duurt een stuk langer en de status van de bezorging is minder goed te tracken. Uiteraard is de standaard optie wel een stuk goedkoper. De bezorg kosten komen nog bovenop de kosten van de Trezor.

Bestel Trezor Wallet

Vergelijk de beste hardware wallets

 

Lees ook:

Goede redenen om een hardware wallet te kopen!

Bitcoin en ander crypto geld uitgelegd.

Veiligheid is belangrijk voor je bitcoins, hier een analyse.

Ledger wallet, een simpele maar goede hardware wallet.

De veilige Keepkey wallet.

Hardware wallet voor Ethereum.

Paper wallets.

Trezor Wallet
4.7 (93.6%) 50 votes

7 gedachten over “Trezor Wallet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *