Menu Sluiten

Trezor hardware wallet

trezor hardware walletTrezor is een zeer goed beveiligde hardware wallet waarop je behalve bitcoins ook verschillende altcoins op kan slaan. Trezor heeft een eigen super gebruiksvriendelijke web wallet en daarnaast kan je met
deze hardware wallet ook verschillende reguliere bitcoin wallets beschermen, waaronder een bekende naam als Mycelium .

De producten van Trezor
Veiligheidsfuncties van de Trezor wallet
Betaalmogelijkheden en bezorging
Vergelijk hardware wallets en bestel direct

Trezor kopen? Kies het beste model en de gewenste leverancier:Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

TREZOR 1

€83.49

BESTEL BIJ DE FABRIKANT

BETAAL MET BITCOIN OF CREDIT CARD

EXCLUSIEF BEZORGKOSTEN

BESCHIKBAAR

TREZOR 1

€54.91

BESTEL BIJ BOL.COM

BESTEL VANDAAG MORGEN IN HUIS

BETAAL MET IDEAL OF CREDIT CARD

GRATIS BEZORGING

BESCHIKBAAR

TREZOR T

€180.29

BESTEL BIJ DE FABRIKANT

BETAAL MET BITCOIN OF CREDIT CARD

EXCLUSIEF BEZORGKOSTEN

BESCHIKBAAR

TREZOR T

€189.95

BESTEL BIJ BOL.COM

BESTEL VANDAAG MORGEN IN HUIS

BETAAL MET IDEAL OF CREDIT CARD

GRATIS BEZORGING

BESCHIKBAAR

Producten van Trezor

Trezor heeft lange tijd maar een type hardware wallet gehad. Omdat ze de eerste hardware wallet producent waren hebben ze veel tijd en moeite in de ontwikkeling van een standaard product gestoken. De standaard Trezor is een super fijn en veilig apparaat, maar sinds kort hebben ze ook een meer geavanceerde versie: De Trezor model T ofwel Trezor 2.

Standaard Trezor of Trezor 1

Trezor walletDe standaard Trezor of Trezor 1 is het eerste product van Satoshilabs en al jarenlang een zeer populaire hardware wallet. Deze wallet ondersteund naast Bitcoin ook verschillende altcoins zoals Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash en Zcash. De standaard trezor is gebruiksvriendelijk, simpel en super veilig. De standaard Trezor kost 69 Euro en in combinatie met een crypto steel kost het 149 Euro.

Trezor model T/ Trezor 2

trezor 2
Trezor 2 / Trezor model T

De Trezor 2 ofwel Trezor model T is het vervolg type op de standaard Trezor en heeft in plaats van een klein schermpje een groter touchscreen. Ook is deze wallet sneller in gebruik en door het touchscreen nog makkelijker te bedienen. Verder zijn er extra veiligheidsfuncties toegevoegd. De pin wordt nu alleen op het apparaat zelf ingegeven en de USB verbinding komt alleen maar tot stand wanneer de gebruiker geverifieerd is.

De Trezor 2 ondersteund naast Bitcoin ook altcoins als Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash, Zcash en NEM. In de toekomst zullen nog meer altcoins ondersteund worden.

Verder heeft deze geavanceerde versie een open source platform waar met simpelere programmeertaal applicaties en toepassingen geschreven kunnen worden. Dit trekt naar verwachting in de toekomst nog meer programmeurs aan die programma’s voor de Trezor 2 schrijven en verbeteren!

De Trezor 2 kost 149 Euro en samen met een crypto steel 229 Euro.

De producent van Trezor

Trezor wordt geproduceerd door ‘Satoshilabs’ een bedrijf dat in Praag gevestigd is en zich bezig houd met het ontwikkelen en verbeteren van functies om Bitcoins te mijnen, versturen en op te slaan. Satoshilabs is opgericht door 3 personen in 2013 en is sindsdien flink uitgebreid.

Veiligheidsfuncties van de Trezor wallet

De trezor is een van de best beveiligde hardware wallets met verschillende veiligheidsfuncties. Bijgeleverd bij de Trezor krijg je een kaartje waarop je de ‘recovery seed’ kan schrijven, hiermee kan je bij verlies of diefstal je saldo terughalen in een nieuwe wallet. Je kan ook de ‘Cryptosteel’ bestellen. Dit is een onvernietigbaar roestvrijstaal plaatje met je recovery seeds erop. Dit zorgt ervoor dat je seeds langer zichtbaar blijven en dat ze zelfs een brand doorstaan.

Ook kan je een pincode invoeren om toegang tot je wallet te krijgen. Op het display waar de pincode ingevoerd dient te worden wisselen de cijfers elke keer, waardoor jouw pincode moeilijker te stelen is. Na elke mislukte poging om de pincode in te voeren neemt de tijd waarna je het weer kan proberen toe, zodat het onmogelijk is om hem te raden. Boven op de pincode kan je indien gewenst een encrypted wachtwoord gebruiken.

Het is verder mogelijk een app op je online computer te installeren, die verbonden is met de ‘public key’ van jouw wallet, waardoor je zonder in je Trezor in te loggen je transacties kan bekijken, maar geen transacties uit kan voeren. Hierdoor hoef je minder vaak in te loggen. In het algemeen is het moment van inloggen het grootste risico, wanneer hackers je wachtwoord proberen stelen, is dat het moment.

Betaalmogelijkheden en bezorging

De Trezor model 1 hardware wallet kost 69 Euro en de meer geavanceerde versie Trezor 2 kost 149 Euro. Dit bedrag kan betaald worden met bitcoin of creditcard. Wanneer je geen bitcoins bezit, wat niet voor de hand ligt als je een hardware wallet wil kopen, kan je eerst geld wisselen voor bitcoins bij een exchange.

Je kan zelf kiezen voor standaard of express bezorging. Standaard bezorging duurt een stuk langer en de status van de bezorging is minder goed te tracken. Uiteraard is de standaard optie wel een stuk goedkoper. De bezorg kosten komen nog bovenop de kosten van de Trezor.

Vergelijk de beste hardware wallets

Lees ook:

Goede redenen om een hardware wallet te kopen!

Bitcoin en ander crypto geld uitgelegd.

Veiligheid is belangrijk voor je bitcoins, hier een analyse.

Ledger wallet, een simpele maar goede hardware wallet.

De veilige Keepkey wallet.

Hardware wallet voor Ethereum.

Paper wallets.

Trezor Wallet
4.7 (93.6%) 50 votes

18 Comments

 1. peppi

  Ik heb gelezen dat de ledger altijd met de pc verbonden moet blijven omdat er geen batterij inzit ?
  Is dit met de trezor wallet ook zo ?
  of sla ik helemaal de plank mis en wordt er weer BS op het web geschreven ? (bron coolbleu)

  • admin

   Zowel de Ledger als de Trezor moet je via USB inpluggen wanneer je hem gebruikt. Dit is als stroomvoorziening omdat er inderdaad geen batterij in zit, maar ook om contact te kunnen maken met je wallets, dus je moet hem zoiezo verbinden. Wanneer hem niet gebruikt hoeft hij niet verbonden te zijn, je kan hem gewoon los op een veilige plaats opbergen.

  • admin

   Ethereum kan je op je Trezor bewaren door de trezor in te pluggen, de Ethereum wallet te openen en je adres te kopieren. Vervolgens kan je dit adres gebruiken om je Ethereum heen te zenden. Ripple kan je niet op een Trezor opslaan. Op de Ledger kan dit wel.

 2. Toon Damen

  Goede dag,

  Bestaat de mogelijkheid om meerdere wallets op te slaan op de Trezor 1 en/of Trezor T model 2
  of dient voor elke cryptomunt een afzonderlijke Trezor (of andere hardware wallet) aangeschaft te worden?

 3. Ernest Notermans

  Goede dag,
  Is er inmiddels bekend wanneer de nieuwe Trezor-T weer beschikbaar zijn of is het mogelijk dat ik hierover geïnformeerd word zodat ik deze kan kopen.

  Mvg

  • admin

   Momenteel is de levering van de reeds bestelde wallets al vertraagd van Januari naar Februari 2018. Wanneer de volgende lichting beschikbaar komt is nog niet bekend.

  • admin

   Icon wordt niet ondersteund door de Trezor, je zou dus een online wallet of een paper wallet aan moeten maken of je Icon op een exchange moeten bewaren. Verdiep je wel eerst in de risico’s!

  • admin

   Goedendag, bedankt voor je bericht.
   De Trezor 2 is momenteel uitverkocht en het is nog niet bekend wanneer hij weer beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *